RunAlongRun

Let’s RAR!

Het wordt weer de hoogste tijd om nieuwe RunAlongRun’s in te plannen! De gelopen RAR’s waren allemaal een succes. Ik heb geweldige mensen ontmoet met een inspirerend, schokkend of zo’n mooi verhaal! Daar kan ik geen genoeg van krijgen! Alleen was ik door de shirtjes heen… Maar dankzij de Sport- en Dierenshop in Woudenberg beschik ik weer over een nieuwe voorraad!

[heading size=4 style=underline]RunAlongRun watte?[/heading]Nog geen idee wat een RunAlongRun is? Tijdens een duurloop bedacht ik me dat ik niet de enige hardloper ben (joh!). Het is een wonder dat als ik een stuk ga hardlopen ik geen medelopers tegen kom! Maar wie is die onbekende loper, waarom loopt hij mank, waarom groet zij me niet terug, waarom lacht hij…? Wat gaat er door hun hoofd, wat houdt hen bezig? Ieder heeft een eigen verhaal, stelt zijn of haar eigen doelen, loopt met of misschien juist wel zonder plezier, loopt om te genieten, iets te bereiken, of juist om iets te verwerken…

Ik ben nieuwsgierig, maar toch haal ik het niet in mijn hoofd om een onbekende medeloper zo op straat of in het bos aan te spreken… Zelfs tijdens de trainingen blijven de gesprekken met de medelopers vaak toch wat oppervlakkig: hoe gaat het met trainen, je werk, nog last van pijntjes, wedstrijden in de planning? Jammer, een gemiste kans. En zo werd de RunAlongRun geboren en jij kan meedoen! Sterker nog, zonder jou geen RunAlongRun. Zo liep ik eerder al met Anne, Tim, Petra, Marlies, Vera en Miranda, Ronald en Joke.
RAR totaal Collage
[heading size=4 style=underline]Geef je op![/heading]
Heb jij een verhaal te vertellen, een bijzonder doel voor ogen, ben je herstellende van een blessure en op weg terug naar de top, begeleidt je een groep lopers naar hun eerste wedstrijd en wil je met mij een (misschien wel kritisch) gesprek aangaan tijdens een stukje lopen? Dan daag ik je uit! Schrijf je in onder vermelding van RunAlongRun en wie weet lopen wij binnenkort al babbelend door de bossen, over de heide of in de polder. Dat kan bij jou, of hier op de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug. En dat is niet alles! Je ontvangt als dank een RunAlongRun t-shirt!

Vergeet niet in je aanmelding te vermelden:

– Naam
– Mailadres
– Telefoonnummer
– T-shirtmaat
– Voorkeur voor locatie om te lopen
– Voorkeur voor een dag/tijdstip om te lopen

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!