RunAlongRun

RunAlongRun met jou!

Dat ik niet de enige hardloper ben, daar ben ik me terdege van bewust. Het is een wonder dat als ik een stuk ga hardlopen ik geen medelopers tegen kom! Maar wie is die onbekende loper, waarom loopt hij mank, waarom groet zij me niet terug, waarom lacht hij…? Wat gaat er door hun hoofd, wat houdt hen bezig? Ieder heeft zijn eigen verhaal, stelt zijn of haar eigen doelen, loopt met of misschien juist wel zonder plezier, loopt om te genieten, iets te bereiken, of juist om iets te verwerken…

Ik ben nieuwsgierig, maar toch haal ik het niet in mijn hoofd om een onbekende medeloper zo op straat of in het bos aan te spreken… Zelfs tijdens de trainingen blijven de gesprekken met de medelopers vaak toch wat oppervlakkig: hoe gaat het met trainen, je werk, nog last van pijntjes, wedstrijden in de planning? Jammer, een gemiste kans. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Daarom start ik met de RunAlongRun! En jij kan meedoen! Sterker nog, zonder jou geen RunAlongRun.

Runalongrun 2

Heb jij een verhaal te vertellen, een bijzonder doel voor ogen, ben je herstellende van een blessure en terug naar de top, begeleidt je een groep lopers naar hun eerste wedstrijd en wil je met mij een (misschien wel kritisch) gesprek aangaan tijdens een stukje lopen? Dan daag ik je uit! Schrijf je in onder vermelding van RunAlongRun en wie weet lopen wij binnenkort al babbelend door de bossen, over de heide of in de polder. Dat kan bij jou, of hier op de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug. En dat is niet alles! Je ontvangt als dank een gepersonaliseerd RunAlongRun t-shirt!

Vergeet niet in je aanmelding te vermelden:

– Naam
– Mailadres
– Telefoonnummer
– T-shirtmaat
– Voorkeur voor locatie om te lopen
– Voorkeur voor een dag/tijdstip om te lopen

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!