RunAlongRun

It’s time to RAAARRR!!

Het was stil… muisstil rondom de RunAlongRuns. Maar I’m up and running! Ik was namelijk door de shirts heen, maar ik heb weer een nieuwe berg verse RAR-shirtjes met dank aan RunandCasual! Tijd dus om de agenda vol te plempen met RunAlongRuns!

[heading size=4 style=underline]RunAlongRun watte?[/heading]Nog geen idee wat een RunAlongRun is? Een jaar of twee geleden bedacht ik me tijdens een duurloop dat ik niet de enige hardloper ben (joh!). Het is een wonder dat als ik een stuk ga hardlopen ik geen medelopers tegen kom! Maar wie is die onbekende loper, waarom loopt hij een beetje mank, waarom groet zij me niet terug, waarom lacht hij…? Wat gaat er door hun hoofd, wat houdt hen bezig, of juist niet? Ieder heeft een eigen verhaal, stelt zijn of haar eigen doelen, heeft een droom, loopt met of misschien juist wel zonder plezier, loopt om te genieten, iets te bereiken, of juist om iets te verwerken of even nergens aan te hoeven denken.

[heading size=4 style=underline]RAR was born[/heading]Ik ben nieuwsgierig, maar toch haal ik het niet in mijn hoofd om een onbekende medeloper zo op straat of in het bos aan te spreken… Zelfs tijdens de trainingen blijven de gesprekken met de medelopers vaak toch wat oppervlakkig: hoe gaat het met trainen, je werk, nog last van pijntjes, wedstrijden in de planning? Jammer, een gemiste kans. En zo werd de RunAlongRun geboren en jij kan meedoen! Sterker nog, zonder jou geen RunAlongRun. Zo liep ik eerder al met Anne, Tim, Petra, Marlies, Vera en Miranda, Ronald, Joke, Susanne, Mirjam, Sanne, Karen, Jochem, Elsa en Robert en uit deze RunAlongRuns kwamen de mooiste verhalen. Een RAR draait dus niet om mijn, maar om jouw verhaal. Naar jou ben ik nieuwsgierig! Want wie ik ben kun je door het lezen van mijn blog wel een beetje achterhalen, maar wie jij bent? Dat is de grote vraag…
RAR totaal Collage
[heading size=4 style=underline]Aanmelden!![/heading]
Heb jij een verhaal te vertellen, een bijzonder doel voor ogen, ben je herstellende van een blessure en op weg terug naar de top, begeleid je een groep lopers naar hun eerste wedstrijd en wil je met mij een (misschien wel kritisch) gesprek aangaan tijdens een stukje lopen? Dan daag ik je uit! Schrijf je in onder vermelding van ‘RunAlongRun’ en wie weet lopen wij binnenkort al babbelend door de bossen, over de heide of in de polder. Dat kan bij jou, of hier op de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug. En dat is niet alles! Je ontvangt als dank een RunAlongRun t-shirt! Enige voorwaarde die ik stel: we lopen wel een rondje van zo’n 10 kilometer.

Vergeet niet in je aanmelding te vermelden:

– Naam
– Mailadres
– Telefoonnummer
– T-shirtmaat
– Voorkeur voor locatie om te lopen
– Voorkeur voor een dag/tijdstip om te lopen
– En het belangrijkste: jouw motivatie om een RunAlongRun te lopen!

Had je je in het verleden al een keer opgegeven? Meld je dan even opnieuw aan… Door een computercrash afgelopen jaar blijk ik de lijst met aanmeldingen kwijt te zijn…

Till RAR!!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!