Sportweek

Sports diary #21 2019

Yes! Vakantie is om de hoek! Nog even een paar intensieve dagen voordat ik de 2e race loop in de UK  Ireland Regional serie en dan nog kan genieten van een paar heerlijke dagen in Ierland!

Zondag
Een bijzonder dagje vandaag. De wekker ging al vroeg want ik had een afspraak in het bos met zonsopgang… ik heb namelijk een idee om mijn c.v. te verfilmen en dat kan ik niet alleen. Daarvoor ben ik via via in contact gekomen met een videograaf uit Amersfoort. We hadden eerder al een keer afgesproken om de ideeën door te spreken en we liggen aardig op één lijn. Dat filmde dus ook echt heel fijn en snel! Zo benieuwd naar het eindresultaat!

Een deel van het materiaal filmden we ook bij Kei Boulderhal. Meteen een mooie gelegenheid om er een klimsessie aan vast te plakken met Gerben en Sara die s middags deze kant op kwamen.

Maandag
Best wel bijzonder hoe snel een dag voorbij kan vliegen! Mijn to do lijst lijkt niet eens korter te worden, eerder langer…

Dinsdag
Nog even een laatste trainingsrondje voor het volgende race-weekend in Ierland. Een kort rondje, want ik heb een paar drukke dagen. Zo heb ik vanavond een sollicitatiegesprek bij een leuk bedrijf. Even goed voorbereiden dus!

Woensdag
Inpakken maar weer! Alles wordt weer in de koffer gepropt voor een weekje Ierland! Hier heb ik heel erg naar uitgekeken, want ik reis dit keer niet alleen voor de Spartan Races, maar heb er meteen een weekje vakantie van gemaakt.

Donderdag
Yes, reisdag! Ik heb zo uitgekeken naar de komende week. Op naar Ierland! Weer heerlijk vroeg m’n bed uit en op Schiphol kwam ik al snel Trudy en Flip tegen. Inchecken ging allemaal vlot en we waren zo in Dublin.

De Airbnb waar we hadden geboekt was een ander verhaal. Nog nooit zo’n gore bende meegemaakt. We durfden niets aan te raken en het rook flink naar schimmel. Gatverdamme! De middag brachten we dus buiten door met een bezoek aan de racevenue, waar we een deel van het parcours wandelden, boodschappen doen en een bezoek aan de whiskey distilleerderij Tullamore.
’s Avonds was ons reisgroepje compleet toen Samantha en Paul arriveerden.

 Vrijdag
Vandaag een dagje touren door Dublin en omgeving. We pakten een stukje strand mee en vervolgens bezochten we de Kilmainham gaol, de gevangenis van Dublin met een rijke historie. Deze gevangenis is ook het decor van veel films.
Na een drukke middagspits in de stad met afgesloten wegen vanwege de Spice Girls bezochten we nog het strand aan de noordzijde en maakten een mooie wandeling over strand en het park. Tijd voor food voordat we terug gingen naar ons stinkhol.

Zaterdag
De eerste race in Ierland! Punchestown racecourse is een ideale uitvalsbasis voor een race. Alleen deze race was bijna platter dan plat. Snel parcours dus. De Super van vandaag zou ik vooral ontspannen lopen omdat morgen de Sprint meetelt voor de regionale serie. Maar als je dan merkt dat je behoorlijk vooraan in de groep loopt en beseft dat een podium haalbaar is… Tja, laat dat ‘rustig aandoen’ dan maar weg.. Dit me-niet-aan-mijn-plan-houden resulteerde in een 2e plek in mijn Age Group en de 2e plek van alle Age Group dames! Oeps…
Het was even wachten op de prijsuitreiking en de middag werd vooral etend en chillend doorgebracht, zodat ik morgen weer fris van start kan gaan.

Totaal loop kilometers deze week: 25 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 442 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!