Sportweek

Sportweek 11 2010

di: training AV Altis, 3x (400-300-200-100) (10 km)
do:training AV Altis, 1-2-3-2-1 minuut (8 km)
vr: duurloopje (5 km)

Totaal loopkilometers: 23
Jaartotaal loopkilometers: 274 km
Weekgemiddelde: 25 km

Een bijzondere training dinsdag. Niet alleen vanwege het programma dat we in ons 3 km tempo liepen, wat ik dus totaal niet gewend ben, maar ook omdat we de vuurbol door het luchtruim zagen schieten. Een erg lekkere training, ondanks dat ik overdag niet helemaal fit was. Lopen doet goed!
Donderdag ging het een stuk rustiger. Met een lang inloop- en loopscholingsprogramma, bestond ons hoofdprogramma uit 1-2-3-2-1 minuut, die we op gevoel moesten lopen. Gevolg: de ene keer te kort, de andere keer te lang onderweg. Afgesloten werd met 3 versnellinksloopjes en een lang stuk uitlopen.
Vrijdags jeukten de benen zo erg door die hoge temperaturen dat ik een kort loopje van 5 kilometer door Den Treek aan het programma heb toegevoegd. Lekker om de benen eindelijk weer eens in de achtertuin los te gooien. Ik was er al veel te lang niet meer geweest (shame on me…), maar ik kan genoeg smoezen verzinnen! Veel heuveltjes die volle vaart werden genomen. En na ’s middags een muur behangen te hebben met oude startnummers kreeg ik het fantastische idee: ik sta zondag in Eerbeek aan de start van de 3 kilometer. Mooie generale voor de 3000m op de baan!
De training van zaterdag werd daarom even overgeslagen en ingeruild voor een conditietraining op de djembé.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!