Sportweek

Sportweek 11 2011

ma: hersteltraining op de weg, 7 x 8 min en uitdribbelen (13 km)
wo: hersteltraining, 8 x 8 min en uitdribbelen (14,5 km)
za: training LGAS, 1-2-3-4-5-4-3-2-1 min (11,5 km)

Totaal loopkilometers: 39 km
Jaartotaal loopkilometers: 236,5 km
Weekgemiddelde: 22 km

Na een week waarin de omvang verder toenam (ik tik net de 40 km niet aan…), gaan we vrolijk verder. Maandag was het net voorjaar. In korte broek werd het herstelprogramma met weer 7 x 8 min afgelegd. Onderweg wel een voorjaarsbuitje op mijn dak, maar who cares! Ik liep lekker, ook al had ik zaterdag na een middagje klussen in de tuin wel wat reactie in de knie gehad. Als ik reactie heb is het vrij goed onder controle te krijgen.
Woensdag werd er weer in de Schoorlse duinen gelopen. Met een heerlijk voorjaarszonnetje ging ik op pad. Een mooie route uitgezet van ongeveer 14 km. Bij de laatste 2 series de wind vol tegen en het leek wel of het weer om begon te slaan. Heel even snel de strandslag om, maar daar werd ik compleet weggeblazen! Het uitdribbelen werd deels vervangen door nog een 8e serie van 8 minuten. Tempo lag niet hoog meer. Met iedere stap vooruit werd ik weer achteruit geduwd. Maar ik wilde naar de auto terug! Toch weer heerlijk gelopen en ook weer een stukje verder.

Zaterdag weer in Amerongen een intervaltraining gelopen. En het was nog ijzig koud zo in de ochtend. Met een piramide van 1-2-3-4-5-4-3-2-1 met 2 min rust kon ik een lekker tempo lopen. Wel mijn eigen tempo… ik liep helemaal alleen met hier en daar plukjes lopers voor en achter me. Het tempo zat er lekker in, alleen was de ronde aan de grote kant om de trainer goed te kunnen horen fluiten. En er was ook nog een valse fluiter bezig, dus hier en daar klopte mijn piramide niet. Ach ja, als je maar lekker loopt! En dat deed ik. Zonnetje begon er ook weer door te komen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!