Sportweek

Sportweek 12 2010

zo: Lenteloop Eerbeek (6 km)
di: training AV Altis, 8 x 800 m (13 km)
do:training AV Altis, 5 x 400 m (7 km)
vr: Be More ultratour etappe Apeldoorn (13 km)

Totaal loopkilometers: 39
Jaartotaal loopkilometers: 313 km
Weekgemiddelde: 26 km

Soms ben ik echt blond… wie loopt er nu in een week voor 2 redelijk belangrijke wedstrijden procentueel gezien iets te veel kilometers ten opzichte van de week ervoor?? Moi…
De spontane actie op zondag leverde me een pr, een 1e plek en 6 kilometer op.
Dinsdagavond was de training ronduit veelomvattend. Na het inlopen en het rekken en strekken volgde nog redelijk uitgebreid loopscholing en vervolgens het hoofdprogramma: 8 x 800 m met 400 m rust. Tempo zo rond je opgegeven wedstrijdtempo voor de 3000m volgende week. En dat ging redelijk makkelijk. Misschien te makkelijk? Oftewel: mijn opgegeven tijd van 13 minuten is een beetje ruim denk ik. Als ik op een bosparcours al 13.00 loop, dan loop ik op de baan toch zeker een heel stuk sneller. Ik ga voor een lage 12, zo mogelijk zelfs 12 rond… Feel the pressure…. Maak me geeeeeekk!!
Donderdag de 5 x 400 gelopen in wedstrijdtempo en dat ging erg lekker. Ondanks de zware training van dinsdag, die ik nog in de benen had, liep het lekker… Een niet te lang programma, wat mooi uit kwam omdat ik vrijdag een duurloopje op het programma had staan. Daar over later meer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!