Sportweek

Sportweek 13 2011

di:duurloopje op het strand (8 km)
za: training LGAS, heuveltraining (10 km)

Totaal loopkilometers: 18 km
Jaartotaal loopkilometers: 284 km
Weekgemiddelde: 22 km

Tja, beetje een dompertje. Had ik wel wat reactie van de knie na het NK Veldloop. Meer last kreeg ik van mijn botvlies in de enkel. Maandag werden met spoed nieuwe skoentjes gescoord zodat erger leed me bespaard zou blijven. Toch dus even een rustig weekje qua looptrainingen.
Dinsdag werd het strand opgezocht. Lekkere zachte ondergrond. En via twitter werd afgesproken halverwege Bergen aan Zee – Camperduin Johannes de Loper te meeten. Of beter Johannes de Doper, want Garmin gaf later aan dat we over water gelopen hadden… Al met al 8 km lekker over het strand kunnen rennen zonder al te veel last van de enkel. En… op de nieuwe skoentjes.

Het weer in Noord-Holland was woensdag en donderdag verre van lente-achtig. En met een berg werk had ik niet eens tijd om te lopen. Dus de verplichte rust werd zo wel draagbaarder. Vrijdag werd er extra lang alternatief in de sportschool getraind en op zaterdag ging ik op de mtb naar de looptraining in Amerongen. Heuveltraining dit keer en dat ging toch weer een stuk beter met de enkel dan gedacht. Dus nieuwe schoentjes doen hun werk goed!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!