Sportweek

Sportweek 16/17 2011

do : baantraining LGAS, 3 x 100m en 4 x 600m (8 km)
zo 24-4: hersteltraining 6 x 7 min (8 km)
di 26-4: ld (6 km)
za 30-4: ld (6 km)

Totaal loopkilometers: 28 km
Jaartotaal loopkilometers: 320 km
Weekgemiddelde: 19 km

De verkoudheid hakt er goed in dus wordt er nog niet zo veel gelopen. Ook het tempo is aangepast.
Donderdag werd voor het eerst sinds maanden weer eens op de baan gelopen bij Altis. Heerlijk een week vrij! Met een pittig programma dat voor mij enigzins in werd gekort (4 ipv 6 x 600m) merkte ik dat ik conditioneel een behoorlijke klap heb gehad. Met het baanseizoen in aantocht hoop ik dat de snelheid en duurvermogen op korte termijn weer opgebouwd kunnen worden. Dat ik niet gewend meer ben om op de baan te lopen was de volgende dag goed voelbaar… Mede door het ploegen in de tuin kon ik geen stap meer verzetten en leek het me zaterdagochtend wel zo verstandig om de training over te slaan.
Zondagochtend werd er rustig een rondje Maarn-Henschotermeer gelopen. De eerste serietjes gingen moeizaam met die stijve spieren, maar de boel kwam gelukkig weer los.
En een heerlijke vakantie wordt weer gevolgd door het onvermijdelijke werken. Dus dinsdagavond liep ik een rondje in de duinen van Petten. Wat last van de darmen dus na 6 km hield ik het voor gezien. En wat was het koud!! Dat had ik even niet verwacht…
De training van zaterdag ging vanwege Koninginnedag niet door. En aangezien vriend aan het herstellen is van de marathon en 30 minuten zou loslopen, konden we eindelijk (voor het eerst!) eens samen lopen! Een mooie ronde over de heide bij Planken Wambuis. Gevolgd door een pittige mtb-tocht van 50 km naar de Posbank en terug. Haarspeldbochten in Nederland… Kan er nog niet aan wennen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!