Sportweek

Sportweek 18 2010

di: baantraining AV Altis, 5 x 600m en 5 x 300 m (10 km)
wo: Bevrijdingsloop Wageningen – Doorn (17 km)
za: training LGAS, 15 x 1 min (10 km)

Totaal loopkilometers: 37
Jaartotaal loopkilometers: 476 km
Weekgemiddelde: 26 km

Ahaaaaa zie ik daar kilometers!!?? Was een heerlijke loopweek! De bilspier, die afgelopen vrijdag dwars begon te liggen, was snel weer vergeten en de training op de baan dinsdagavond ging dan ook lekker. Niet voluit, maar wel de laatste 2 x 300m op spikes gelopen en daarna nog een paar keer aangezet voor startjes.
Woensdagochtend stond de wekker weer onmenselijk vroeg voor de Bevrijdingsloop. Met de bus volgeladen met 90 lopers ging het om 6.00 uur richting Wageningen, waar we het Bevrijdingsvuur meenamen voor een 27 km durende loop naar Doorn. de route was opgedeeld in stukjes van 5 km en bij iedere stop konden we wat drinken. De verzorging was super geregeld! Gelet op de baantraining van de avond ervoor had ik wat stijve kuiten en omdat ik al langere tijd geen echt lange duurlopen heb gedaan ben ik 2 etappes in de auto meegereden. Maar toch een mooie 17 km gelopen in een heel relaxed tempo.
Zaterdagochtend in Amerongen een lekkere miezertraining gelopen van 15 x 1 min. Met een flinke afstand in- en uitlopen kwam ook na deze training de 10 km op de teller. Goed begin van het weekend!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!