Sportweek

Sportweek 18 2011

di: ld (6 km)
do: baantraining bij AV Altis, 200-40-600-800 (8 km)
za: bostraining bij LGAS, fartlek (9 km)

Totaal loopkilometers: 23 km
Jaartotaal loopkilometers: 343 km
Weekgemiddelde: 19 km

Een gevarieerd weekje met eindelijk weer wat snelheid erin. Het is nog even aanvoelen met de knie want die lijkt regelmatig een eigen leventje te leiden.
Vanwege de branden in de duinen van Schoorl kon ik dinsdag alleen richting het noorden lopen: de duinen van Petten in. Ook mooi, al was het wat winderig.
Donderdag kon ik vanwege Bevrijdingsdag eindelijk weer eens met de mila-groep van Altis meelopen. Een kort intensief programma was het. Weer even wennen maar wat is het toch heerlijk om over die baan heen te raggen! Volgende dag had ik wel iets reactie maar het leek mee te vallen.
Bij de zaterdagochtendtraining, dit keer gegeven door Aart himself, dacht ik het rustig aan te doen. Maar de knie hield het wonderbaarlijk goed! Dus het tempo lag ook in deze fartlektraining weer lekker hoog. Met korte opdrachtjes kan ik wel uit de voeten. Maar wat een stof in het bos! Heerlijk voor de hooikoorts, waar ik toch ook weer wat last van blijk te hebben… De verkoudheid is al lang over, maar die snotproductie is gevolg van al die polletjes en droogte.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!