Sportweek

Sportweek 19 2010

zo: duurloopje (10 m)
do: Goudse instuif 800m (3 km)
za: Heuvelrugloop Veenendaal (25 km)

Totaal loopkilometers: 36
Jaartotaal loopkilometers: 512 km
Weekgemiddelde: 27 km

Met de Giro d’Italia, die zondag zo ongeveer door de achtertuin kwam, kon ik het niet nalaten een duurloopje richting het parcours te doen. Samen met een loopmaatje ging het via de provinciale weg, waar we in de file op het fietspad, richting een grote kruising in Den Treek. Normaal geen kip te bekennen, maar nu liepen Woudenberg, Maarn, Leusden, Amersfoort, etc. uit om in the middle of nowhere 2 uur in de kou te gaan staan wachten op een groep wielrenners die binnen 5 seconden voorbij zouden zijn! Maar wat een bijzondere sfeer. Het kruispunt afgeladen vol met mensen, een reclamekaravaan die zo hard voorbij scheurde dat ik geen reclameuiting heb kunnen lezen, een kopgroep van 4 renners met daarbij Flens en een peloton, gevolgd door een enorme lading auto’s met miljoenen aan materiaal. Vervolgens een shortcut door het bos terug naar huis en snel voor de tv gedoken om het vervolg te kunnen zien.
Vanwege omstandigheden werd de training van dinsdag overgeslagen. Die omstandigheden hadden overigens niets te maken met het weer…
Donderdag mijn 2e 800 meter op de baan gelopen bij de Goudse Kaas en Stroopwafel Instuif.
Zaterdag werden er meer kilometers gemaakt. Met mijn koppige hoofd had ik het weer verzonnen om de Heuvelrugloop in Veenendaal te gaan lopen. Niet de 5, 10 of 15 km, maar de 25. Had ik vorig jaar ook gedaan, beviel goed, dus voor herhaling vatbaar! Verslag volgt nog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!