Sportweek

Sportweek 19 2011

ma: baantraining AV Altis, 15 x 200 (11 km)
do: hersteltraining 7 x 5 min (7 km)
za: bostraining bij LGAS, 2 x 2 km (9 km)

Totaal loopkilometers: 27 km
Jaartotaal loopkilometers: 370 km
Weekgemiddelde: 19 km

Vanwege mijn werk kan ik al enige tijd niet met de milagroep op dinsdag en donderdag meetrainen. Met die knie ging dat zo wie zo niet, maar nu ik de baantrainingen weer wil oppakken ben ik tijdelijk overgestapt naar de masters, die op maandagavond trainen. En maandag dus de eerste training met deze groep gehad. Erg gezellig! Ik voelde me direct thuis. En het programma van deze avond, 15 x 200m, was super! We liepen met een groepje op en dat was meteen een mooie oefening om in de pas van de voorganger te lopen.
Dinsdagochtend ging het dit keer met de mountainbike achterin de auto richting Petten. De weersvoorspellingen waren goed en zo waar had ik deze avonden geen vergaderingen. Dinsdag en woensdag werd er respectievelijk 36 en 38 km gefietst door de Schoorlse duinen. Indrukwekkend en verschrikkelijk om de gevolgen van de duinbranden te zien. Maar heerlijk om de mijn rondjes te rijden.
Donderdag brachten mijn voetjes al rennend via het strand bij Petten door de duinen. En daar grazen van die grote koeien, met van die grote hoorns… En laten die nu net op het pad staan waar ik overheen moest… Stiekem beetje van het pad afgeweken, die beesten zijn me toch iets te groot!
Na een enorm gezellige avond bij het stratentoernooi in Maarn (waar de halve sportschool rondliep. Aangezien ik nogal eens op de ligfiets zit en dan een boek zit te lezen hoorde ik meerdere keren: “He, jij bent toch diegene met dat boek!”) ging mijn wekker zaterdag toch wel erg vroeg… Maar op naar het bos! Vanwege meerdere wedstrijden dit weekend was de traingingsgroep niet zo groot. Het programma bestond uit 2 x 2 km. En dat ging lekker!
En met deze training kwam ik deze week op een totaal van 12 trainingsuren: hardlopen, mountbainbiken, fitness. Feels like the good old days!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!