Sportweek

Sportweek 2 2010

zo: lld (9 km)
di: training AV Altis, viaductlol (11 km)
za: training LGAS, heuveltraining (9 km)

Totaal loopkilometers: 29
Jaartotaal loopkilometers: 61 km
Weekgemiddelde: 31 km

Met de Florijnloop heel licht in de benen zondag een duurloopje gedaan door Den Treek. Van het geprepareerde parcours was door de sneeuwval niet veel meer over, maar toch erg lekker gelopen.
De training bij Altis was weer op het viaduct, want de baan leek meer op een kunstijsbaan. Dat was dus weer pittig tegen de wind in beuken, terwijl het asfalt weer snel onder de voetjes door ging. Heerlijke training, maar bekaf!

En dan zaterdag… Ondanks een jaar erbij toch redelijk soepel mijn bed uit en met de loopgroep een duurloopje richting de Uilentoren in Leersum (bos was onbegaanbaar) om daar wat heuveltraining te doen. Na luid toegezongen te zijn door de groep (nieuwste inzending voor het Eurovisiesongfestival? Misschien winnen we dan een keer!) wat eerder terug naar huis met een mooi bloemetje voor de prijsuitreiking van het Woudenbergs klassement van de Florijnwinterloop. Nu al voor de 8e keer snelste Woudenberger op de 10 km! Ook hier weer een bloemetje, dus mijn 31e levensjaar ga ik fleurig in!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!