Sportweek

Sportweek 21 2011

do: duurloop in de duinen van Schoorl (10 km)
za: bostraining bij LGAS, heuveltraining (9 km)

Totaal loopkilometers: 19 km
Jaartotaal loopkilometers: 395 km
Weekgemiddelde: 20 km

Oeioei ik heb echt een houten tafel nodig om af te kloppen… Dat ik een paar uurtjes last van mijn knie heb nadat ik gehurkt heb werden dit keer een paar dagen! Dusdanig last van dat ik zaterdag en zondag echt pijn had met wandelen. Zondag na de krachttraining dus “lekker” het ijsbad in. Het was even doorbijten maar het hielp wel! Maandag werd in de sauna doorgebracht en de baantraining werd overgeslagen. Dinsdag werd nog een extra dagje rust gehouden al voelde de knie al een heel stuk beter aan.
Woensdag de belasting eerst weer getest met 43 km op de mountainbike en dat ging prima. Dus werd op twitter met Johannes de Loper afgesproken om donderdagavond een rondje door de duinen van Schoorl te gaan lopen.

Dat werd een mooie duurloop met heel veel duintjes, leuke paadjes en verdwalen. Dat werd op de gps de route terug vinden. En voor het eerst sinds weken liepen we weer eens in de regen. En dat was best wel lekker. Ook de knie hield het prima uit, dus al met al leek de hurkkwestie van zaterdag mee te vallen. Toch sloeg ik de instuif in Utrecht op vrijdag over. Niet alleen had ik maandag geen specifieke snelheidstraining kunnen doen, ook mijn hoofd stond er door omstandigheden niet naar…
Zaterdagochtend kregen van onze trainer bij LGAS heuveltraining voorgeschoteld. En ook die belasting was prima te doen! Nu toch maar es gaan richten op die 800 meter… 7 juni zal dan de eerste worden bij de baancompetitie in Amersfoort. Toch wel raar. Vorig jaar was ik toen al volop met die 800m bezig en liep ik daar mijn pr. Nu moet ik nog starten met het baanseizoen… Beetje dubbel gevoel. Hopelijk laat ik me daar 7 juni niet te veel door leiden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!