Sportweek

Sportweek 24 2010

ma: loslopen (3 km)
di: baantraining AV Altis, 6 x 400 (10 km)
za: training LGAS, heuveltraining (12 km)

Totaal loopkilometers: 25
Jaartotaal loopkilometers: 630 km
Weekgemiddelde: 26 km

De week werd goed begonnen op maandagochtend met een kort tempoloopje van 3 km. Het was mooi weer en de benen jeukten om wat te doen. Maandagochend? Moet ik niet werken dan? Nope, mooi een dagje vrij genomen i.v.m. het WK!
De training dinsdag op de baan was vrij intensief met 6 x 400 meter in zo ongeveer het 800m wedstrijdtempo… Dat hield ik dus ook niet helemaal vol en was genoodzaakt het tempo wat bij te stellen. Na dit intensieve hoofdprogramma werd er nog geoefend met de startblokken. Altijd leuk, maar die rechterknie gaat dan altijd opspelen. Mooi dat ik voor de woensdag dus al een afspraak had staan met de fysio die daar meteen even naar gekeken heeft. Blijk ik al een jaar rond te huppelen met een iets ontwricht kuitbeen! Aha…. dat verklaart het een en ander… Na een luide knak zat de boel weer recht, hopelijk blijft dit ook zo! Volgende week controle.
Voor de zekerheid werd de training van donderdagavond geskipt en de Trackmeeting op vrijdagavond werd als supporter ervaren. Ook leuk, maar wat was het koud!!
Zaterdagochtend ging het gas weer open in een duurloop door de bossen bij Amerongen. Onderweg met pittige oefeningen. Zo werd er een aantal keer 4 x 30 sec heuvel op gesprint. Door een MTB-tocht bij de Eenzame Eik werd er naast hardlopen ook nog getraind met hordelopen, duiken, tackelen, banden plakken en duizelig worden met rondjes om de Eenzame Eik heen. Gezellig volk daar, die MTB’ers… vooral erg territoriaal… Laten wij nu enorme zeikerds zijn en ons territorium terugveroveren met geursporen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!