Sportweek

Sportweek 25 2010

di: baantraining AV Altis, 400-600-800-600-400 en 3 x 60 m (9 km)
do: baantraining AV Altis, 200-400-600-800 (5 km)
za: training LGAS, 6-5-4-3-2-1 min (10 km)

Totaal loopkilometers: 24
Jaartotaal loopkilometers: 654 km
Weekgemiddelde: 26 km

Een grote groep atleten stond dinsdag op de baan klaar voor de training. Luuk had zijn trainersexamen en er moest een minimum aantal atleten aanwezig zijn. Met een piramide in 80% liepen we onze meters. De training werd afgesloten met 3 x 60m op 95%. Weer es ff flink die benen lossmijten, heerlijk! En geen last van dat maffe kuitbeen. Lijkt zelfs of ik makkelijker loop… En Luuk was uiteraard geslaagd!
Donderdag was totaal anders. Een training in zuurstofschuld op het programma. Kuitbeentje hield het goed, maar met de stevige massage ’s ochtends hadden de kuiten niet veel zin. Daarnaast kreeg ik een half uur voordat ik thuis weg ging in ene een hooikoortsaanval van jewelste. Hup, nog wat medicijnen naar binnen, maar man wat zat ik dicht!! Ik kreeg totaal geen lucht meer. De training in zuurstofschuld nam voor mij wel heel vroeg aanvang: het skippen was al een verschrikking. Het hoofdprogramma kon ik niet eens volbrengen… Man wat was ik blij dat we het WK konden gaan kijken!
Zaterdagochtend begon niet veel beter, maar halverwege de training in een stralende zon, deden de medicijnen hun werk en kon ik een lekker stevig tempo lopen. Uiteindelijk dus toch nog lekker getraind!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!