Sportweek

Sportweek 26/27 2010

di 30-6: baantraining AV Altis, 4 x 400 (9 km)
do 8-7: baantraining AV Altis, 4 x (300-200) (6 km)
za: training LGAS,2 x 2 km en 3 x 100m (9 km)

Totaal loopkilometers: 24
Jaartotaal loopkilometers: 678 km
Weekgemiddelde: 25 km

Wat een butt-weken waren dit zeg! Helemaal snotdicht van de hooikoorts in combinatie met de warmte werd dat in week 26 welgeteld 1 training. En die ging maar op halve kracht. Ik kreeg gewoon geen lucht! De rest van de week heb ik door omstandigheden helaas verstek moeten laten gaan.
Week 27 begon al niet veel beter. Denk je de hooikoorts enigszins onder controle te hebben, word je vergiftigd bij de Thai (Oudegracht in Utrecht, nooit heen gaan!!)! Dat was dus een paar dagen rennen naar de wc in plaats van op de baan.
Wel reclame voor de Henschotermeergames. Voor het eerst een loopwedstrijd met diverse onderdelen bij het Henschotermeer. En met ruim 100 deelnemers al een succes te noemen! De run-swim-run trok mij erg aan, maar ja… die dwarsliggende Thai he… Dat werd dus filmen en foto’s maken! Erg grappig om Snellerijk voor het eerst te zien zwemmen (althans zo leek het bijna ;)). Maar eerlijk is eerlijk, ik deed liever mee.
Donderdag maar weer een poging gedaan… frustrerend dat het weer niet ging zoals ik wilde. Wanneer is die Thai opgehoepeld!?
Zaterdag dan? Het was al vroeg erg warm en op duurtempo werd 2 keer 2 km afgelegd. Voelde in ieder geval al een stukje beter. En afsluitend 3 keer 100 meter sprint. Ja tevreden na deze training.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!