Sportweek

Sportweek 30 2010

wo: duurloopje (7 km)
do: baantraining AV Altis, 200-400-600-400-200 (7 km)
za: training LGAS, fartlek (10 km)

Totaal loopkilometers: 24
Jaartotaal loopkilometers: 734 km
Weekgemiddelde: 24 km

Het lijkt er een beetje op dat ik uit het dalletje begin te klimmen. De zaterdagochtendtraining van vorige week lijkt een keerpunt te zijn.
Dinsdag kon ik niet naar de baan maar dat werd gecompenseerd met een duurloopje door Den Treek op woensdag rond lunchtijd. Een tip: ga daar NOOIT heen rond lunchtijd, tenzij je tussen de bruinwerkers en pijpleidingen wil lopen… Ik loop in dat gebied al jaren en wist dat er een homo-ontmoetingsplek is maar als je dan op de parkeerplaats in ene ingesloten staat tussen een lading dure zakenbakken en mannen in pak… Zoveel had ik er daar nog nooit bij elkaar gezien! En als vrouw ben je een doorn in het oog, dus mijn uitgebreide rek- en strekoefeningen en zand uit de schoenen kiepen was het in eens opvallend stiller… Melding bij de politie mocht overigens niet baten… De burgemeester van de gemeente Leusden is hiervan op de hoogte maar wil er niets aan doen… mmmm….
Donderdag de baan op en dat ging soepeler dan gedacht. Met een programmaatje van 200-400-600-400-200 kon ik toch wel mijn lol op. Bedoeling om op ontspanning te lopen, maar het tempo zat er flink in. De 200tjes voelden goed, maar bij de 400 en 600 liep ik helemaal leeg. Alsof ik pap in de benen had. Tijden waren ongeveer 38-77-?-91-35. Dus toch best tevreden met deze training.
Zaterdagochtend de als van ouds ubergezellige training. Dit keer door Aart Stigter en Ellen Abbring zelf. Andere manier van trainen, fotograaf er bij voor foto’s voor de website en de onmisbare lol. Training geslaagd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!