Sportweek

Sportweek 31 2009

ma: baantraining Altis milagroep, 8 x 600 m (11 km)
do: baantraining Altis sprintgroep, 450m, 150m, 450m, 150m, 150m (4 km)
za: lld (9km)

Totaal loopkilometers: 24
Jaartotaal loopkilometers: 928 km
Weekgemiddelde: 30 km

Here we go!! Jaja, deze week heb ik mijn eerste baantrainingen bij Altis gelopen. Op maandag bij de mila en op donderdag bij de sprint. Ik kan namelijk nog niet kiezen waar ik me op wil toe gaan leggen. Al is het nogal lastig om alles tussen de 100m en 42,2 km te lopen… Willen is 1, maar kunnen is 2. En ik vind alles leuk…
De opbouw van de trainingen is totaal anders, vooral van de sprint. Ben ik gewend om in een training van 1,5 uur toch wel gemiddeld 10 km af te leggen, we kwamen nu niet boven de 4 km uit, waarvan ook een deel rust was tussen de sprints door. Daarnaast mocht en durfde ik ook niet voluit te gaan, waardoor ik aan het einde van de training nog barstensvol energie zat. Het doseren werkt zo anders. En dat kan ik nog niet.
Vervolgens een paar dagen flink spierpijn in de romp. Niet alleen van de sprinttraining. Ik had ’s ochtends al een uur rondgebanjerd in de sportschool en een paar andere oefeningen in mijn programma gestopt… Gevolg: de intervaltraining van de zaterdagochtend bij LGAS ingeruild voor een lld. Ook lekker!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!