Sportweek

Sportweek 37 2009

ma: baantraining AV Altis, 600, 400, 200 en speerwerpen (5 km)
wo: ld’je (4 km)
do: lld (10 km)
do: baantraining AV Altis, 12 x 60 m (7 km)
za: shoot voor Run2Day, sd (5 km)

Totaal loopkilometers: 31
Jaartotaal loopkilometers: 1070 km
Weekgemiddelde: 29 km

Harldopen is hardlopen. Maar hardlopen kun je op verschillende manieren doen. Wat een gevarieerde week was dit zeg!
De trainingen bij AV Altis staan deze maand in teken van de clubkampioenschappen op 3 oktober. We zijn daarom bezig met verschillende atletiekonderdelen te oefenen, die tijdens de meerkamp aan bod zullen komen. Maandag dus naast een korte en intensieve looptraining geoefend met speerwerpen. En dat ging helemaal niet zo slecht. Donderdag hebben we sprinttraining gehad. Echt zo’n andere manier van trainen in vergelijking tot (middel)lange afstand, maar zo leuk! Moe word je niet, energieker des te meer!
Om toch aan wat kilometers te komen deze week ook een paar ld’s gelopen. Woensdag ging het totaal niet lekker en heb ik rechtsomkeer gemaakt. Donderdagochtend voelden de benen wel goed.
En om het nog wat meer af te wisselen heb ik zaterdag voor Run2Day een shoot gedaan. Eerst 5 kilometer op de loopband lopen om vervolgens bezweet met de nieuwe wintercollectie van Brooks onder de hete lampen te staan… Het zweet droop van me af! Dat scheen de bedoeling ook te zijn. Dus vanaf 22 september te zien in het Run2Day Magazine: Andrea met een rood hoofd en de zweetdruppels aan de neus! Charming… 😀

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!