Sportweek

Sportweek 38 2010

di: baantraining AV Altis, 8 x 400m (9 km)
do: baantraining AV Altis, loslopen (5 km)
za: training LGAS, duurloopje (9 km)

Totaal loopkilometers: 23
Jaartotaal loopkilometers: 883 km
Weekgemiddelde: 23 km

Met de 800m van vorige week vrijdag nog in gedachte en de clubkampioenschappen van Altis in de aantocht ben ik een beetje aan het zoeken. Liefst knal ik nog even een paar keer hard over de baan, aan de andere kant wil ik heel blijven en mijn onderbenen voelen door de spikes nog redelijk zwaar.
De baantrainingen deze week gingen niet te intensief. Dinsdag liep ik met Bianca op techniek en vooral van het in elkaars spoor lopen konden we geen genoeg krijgen.
De training donderdag viel letterlijk in het water. Moe, veel regen, etc. leidden ertoe dat ik alleen wat los heb gelopen op de binnenbaan. We zouden vervolgens technische onderdelen voor de clubkampioenschappen gaan trainen, dus liep ik vrolijk rond te zwaaien met mijn 2 speren. Maar het onweer barstte los en met veel gemopper werd mij vriendelijk doch dringend verzocht om de speren niet zo ver de lucht in te steken en ze eigenlijk maar weer in het materiaalhok op te bergen. Shit…
Zaterdagochtend was het superlekker weer. Maar de werkweken hakken er aardig in en samen met Petra de weloverwogen keuze gemaakt om eens lekker een duurloop door de Amerongse bossen te doen i.p.v. het programma van 3 x 2 km te volgen. Heerlijk gelopen, gekletst en gelachen. Dat zal ik even gaan missen want Peet gaat op vakantie. Have a good trip!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!