Sportweek

Sportweek 39 2014

Met precies één week voor de marathon van Berlijn mocht ik zondag nog even de benen strekken tijdens een 10 kilometer wedstrijd van de Halve van Hoogland. Waar ik normaal altijd de zenuwen heb en voor een pr wilde gaan voelde ik me nu alleen maar leeg. Ik had totaal geen zin. Daarom koos ik voor een andere tactiek: eerste helft op marathontempo lopen en vervolgens per kilometer versnellen. Zo gezegd, zo gedaan en een goed gevoel aan deze generale over gehouden. Wat maar goed is ook, want de rest van de week was een emotionele ramp. De trainingen die ik dinsdag en woensdag gaf, dribbelde ik een beetje mee, maar daar was dan ook alles mee gezegd.

Donderdag zijn vriendlief en ik fanatiek aan het shooten geweest voor Runnersworld Utrecht.Even de gedachten verzetten en… vakantie!! Vrijdag vertrokken we met de bus in alle vroegte vanuit Utrecht naar Berlijn. Een flinke zit van 10 uur, meteen door naar Tempelhof om het startnummer te halen en toen naar het hotel. Om 21 uur zat ik bijna te slapen boven mijn bord pasta.

Na een onrustige nacht met de meest rare dromen stonden we zaterdag weer vroeg naast bed. Na een ontbijt reden we naar Charlottenburg, waar de start was van de Breakfastrun. Een route van 6 kilometer dwars door de stad naar het Olympisch Stadion. Na ene fantastische binnenkomst in het stadion stond ons een 2e ontbijt te wachten. Stapelen maar!

zo: Halve van Hoogland, 10 km (12 km)
di: training geven (1 km)
wo: bootcamp geven (4 km)
za: Berlin marathon Breakfastrun (6 km)

Totaal loopkilometers: 23 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 1.875 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!