Sportweek

Sportweek 4 2010

do: training AV Altis, glibberen door Schothorst (9 km)
za: training LGAS, duurloop (11 km)

Totaal loopkilometers: 20
Jaartotaal loopkilometers: 95 km
Weekgemiddelde: 24 km

Ik begin de winter nu behoorlijk zat te worden. Door de extreme omstandigheden is het nauwelijks mogelijk om te knallen met intervaltrainingen. De baan is een grote spiegel en het bos is bijna onbegaanbaar. Zoals dus ook weer deze week.
Stop ik eerst al een hele werkweek in 3 dagen, de rest van de week werd er ook hard gewerkt. De 2 trainingen die ik deze week heb kunnen lopen werden, zoals deze winter dus constant gebeurd, flink aangepast aan de weersomstandigheden. Nu ben ik blij dat een beetje gas terug met trainingen niet zo erg is, maar het begint nu toch wel vormen aan te nemen dat ik toch een beetje benauwd ben voor vormbehoud gedurende deze winter!

De donderdagavond training op de baan werd verplaatst naar het Schothorsterpark, waar het bijna net zo glad was. En de 6 kilometers tempo van zaterdagochtend werden ingeruild voor een duurloop door de omgeving. En tja… moet toch wel eerlijk zijn… lopen in de sneeuw met een groep levensgenieters en onderweg nog een ree tegen komen, daar geniet ik toch eigenlijk wel heel erg van.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!