Sportweek

Sportweek 42 2013

Halverwege vorige week kreeg ik een ingeving: laat ik voor mijn lange duurloop een halve marathon ergens gaan lopen. Dat werd de halve marathon in Eindhoven, waar ik samen met Desiree op liep die haar eerste halve marathon liep. Helaas had ik vanaf zondagmorgen al knallende hoofdpijn, die me een paar dagen belette om normaal te functioneren. Dinsdagavond stond alleen in teken van de Start to run clinics ten behoeve van de Florijnwinterloop. Na wat twijfel toch gegaan. Pijnstillers werken niet tegen deze hoofdpijn, maar beweging verlicht tijdelijk. Jammer genoeg komt de hoofdpijn zodra je stopt gewoon weer terug…

Gelukkig was ik woensdag weer wat fitter. Maar goed ook, want ’s avonds mocht ik mijn energie kwijt bij een bootcamp training. Wàt een spierpijn leverde me dat op! Dus liep ik donderdag maar een tandje rustiger op de baan. Vrijdags liep ik de benen verder los op een fantastisch mooi klompenpad! Wat een geweldige routes ontdek ik steeds weer!
Sportweek 42 Collage

Na een paar weken niet bij de trainingen aanwezig geweest te zijn door wedstrijden en de shoot voor Altijsporten.nl kon ik zaterdag genieten van het bos in Amerongen. Het bos is flink onder handen genomen. Er zijn nu brede paden voor hulpdiensten om het bos in te kunnen. Dit is helaas ten koste gegaan van een paar modderpoelen. Aan de andere kant: deze paden lenen zich uitstekend om op te trainen.

zo: Lage Landen Marathon Eindhoven, halve marathon (21 km)
di: clinic Start to Run (7 km)
do: baantraining Altis, 5 x 400m (8 km)
vr: duurloop (12,5 km)
za: training LGAS, 5 x 1000m (8,5 km)

Totaal loopkilometers: 57 km
Jaartotaal loopkilometers: 1.925 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!