Sportweek

Sportweek 45/46 2010

di: training AV Altis, 5 x 800m (8 km)
ma: duurloopje (8 km)
do: training AV Hylos, 6 x 600m (8 km)
za: training LGAS, fartlek (9 km)

Totaal loopkilometers: 33
Jaartotaal loopkilometers: 998 km
Weekgemiddelde: 22 km

Het wil nog niet echt vlotten. Die verkoudheid heeft er hard ingeslagen, waardoor ik een aantal trainingen over heb moeten slaan vorige week. Deze week ben ik weer aan het opbouwen. Maandag met een duurloopje vanuit mijn werk, omdat ik dinsdagavond vanwege mijn werk niet naar Altis kon. Het was heerlijk weer, de winter hangt in de lucht. Altijd lekker om dan thuis onder een hete douche te stappen!
Donderdag trainde ik weer mee in Alkmaar met AV Hylas. Wel in mijn eigen tempo en lekker in het gras. De loopscholing hier is top! Veel variatie, hoog tempo en dus inspannend. En daar moet ik nog even mee uitkijken want ik liep na een paar series al flink in de rondte te blaffen. Het hoofdprogramma bestond uit 600-tjes. Ik heb die in een relaxed tempo gelopen en dat ging lekker ontspannen. Al met al een lekkere training.
Zaterdag was weer heerlijk trainen in Amerongen. Heerlijk weertje, ubergezellig en ik liep harder dan ik had gedacht. Fartlek vind ik toch een van de leukste trainingsvormen en met Hardloper als trainer en mijn loopmaatjes weer te snel voorbij. De tijd vliegt de laatste maanden..

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!