Sportweek

Sportweek 48 2010

zo: Runforpolio 10 km, Soesterberg (11 km)
di: training AV Altis, duurloopje (3 km)
za: training LGAS, duurloop (9 km)

Totaal loopkilometers: 23
Jaartotaal loopkilometers: 1035 km
Weekgemiddelde: 22 km

Slijmbeursontsteking of niet? Ik weiger om op mijn gat stil te gaan zitten. Tot de 23e in ieder geval. Tot die tijd blijf ik lekker mijn ding doen. Kwam mooi uit dat de weersomstandigheden wel vroegen om enige aanpassing.
Dinsdag werd er op de baan een beetje losgelopen. Met een witte massa aan poederspul en een fikse kou in de lucht bleef het voor mij daar ook bij. Plus dat ik nu denk allerlei pijntjes in die knie te voelen die ik nog nooit eerder had gevoeld… Spooky…
Zaterdagochtend een training in de sneeuw bij LGAS die ik niet snel zou vergeten. Voor we de witte bossen ingingen hebben we trainer Hardloper getrakteerd op een te goed sinterklaasgedicht. De stemming zat er goed in om een duurloop te gaan doen. En was dat mooooi! Verse stuifsneeuw die knispert onder de schoenen, lekker bijkletsen met z’n allen, weer nieuwe oefeningen (Hardloper is op cursus geweest… dat zullen we weten…) en als afsluiter in de kantine hete choco met chocoladeletters, taaitaai, speculaas, pepernoten en schuimpjes. Zo, de lunch ook weer gehad! En foto’s konden niet uitblijven, maar die volgen nog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!