Sportweek

Sportweek 50 2010

di: training AV Altis, ins en outs (9 km)
za: training LGAS, duurloop (11 km)

Totaal loopkilometers: 20
Jaartotaal loopkilometers: 1064 km
Weekgemiddelde: 21 km

Wat een winter! En het is nog nauwelijks begonnen! Tempo’s lopen zit er niet echt in, misschien maar goed ook gelet op mijn slijmbeurs. Heb er gelukkig weinig last van, maar met de 4 verplichte rustweken voor de boeg, probeer ik mezelf nu nog even flink moe te maken. Niet alleen met lopen, maar ook in de sportschool.
Dinsdag hebben we een poging gedaan op de baan te lopen, maar aangezien niemand de schaatsen mee had, werd voor het Schothorsterpark gekozen. Daar hebben we op ons 2 km rondje ins en outs gedaan. En eigenlijk ging dat ouderwets lekker…! Toch voelde ik de knie iets, niet met de tempo’s, juist eerder met het dribbelen. Dus samen met 2 juniors vervroegd richting de baan terug gelopen om nog wat uit te lopen/schaatsen/kletsen.
En ik weet niet hoeveel sneeuw er deze winter nog gaat vallen, maar onze zaterdagmorgentraining begint standaard een duurloop te worden vanwege die witte troep! Onmogelijk om vol gas door dat bos te raggen, dus worden de buitenwegen van Amerongen en Leersum nu onveilig gemaakt.
Aangezien veel lopers vandaag deel zouden nemen aan de Linschotenloop (die helaas werd afgelast), was er bijna geen kip op het loopcentrum. Een paar groepjes werd samen gevoegd en zo zijn we toch met 11 man plus trainer/drillinstructor Jeroen en een hond op pad gegaan. Erg mooie loop, via de dijk langs de Lek en het kasteel in Amerongen. Uiteindelijk een uur weg geweest en 11 km gelopen. Das toch wel een redelijk mooi tempo voor deze omstandigheden! Vandaar en vanwege de verraderlijke ondergrond maar even geen foto’s gemaakt tijdens de training.
Komende week zullen de laatste kilometers van dit jaar gelopen worden… Begin bijna sentimenteel te worden! Na ja… eerder gefrustreerd… Dus ik hoop dat het de komende weken lekker veel blijft sneeuwen, ijzelen, dooien en dat die rommel dan weer gaat opvriezen! :p

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!