Sportweek

Sportweek 51 2009

zo: Clubkamioenschappen LGAS (1 km)
vr: eeeh…hoe noem je dit? Dribbelen, keutelen, onzinnig ronddrentelen op een loopband? (2 km)

Totaal loopkilometers: 3
Jaartotaal loopkilometers: 1479 km
Weekgemiddelde: 29 km

Wat een ongelooflijk frustrerende week! Ben blij dat er een partij sneeuw ligt dat er nauwelijks een beetje fatsoenlijk buiten gelopen kan worden! Een pr in Linschoten had er met dit weer waarschijnlijk toch niet ingezeten. Geluk bij een ongeluk noem ik dat dan maar.

Maar hoe is deze week verder verlopen? K**** op sportgebied dan. Heb zondag nog een poging gedaan in te lopen bij de clubkamioenschappen van LGAS, maar was zo verstandig om er maar mee te kappen. De rest van de week ook maar niets gedaan. Wil de boel absoluut niet forceren en tot woensdag wist ik ook nog niet wat er nu precies aan de hand was en wat het plopje nu is geweest.
Woensdag dus bij de fysio geweest en het valt gelukkig mee. Het is een verrekking en moet binnen een paar weken weer weg zijn. Dus de fysio heeft zich eens flink op mijn kuit kunnen botvieren! Au…. Daarnaast nog wat tips meegekregen: op zijn vroegst vrijdag weer een beetje rondhobbelen en als ie me zou zien hardlopen in Linschoten krijg ik een schop onder mijn kont en hoef ik niet meer terug te komen…(YES SIR!!) De pr poging op de 10 km in Linschoten zal dan ook gecancelled worden. In plaats daarvan zal ik met de camera van John lekker rond gaan schieten!

Vrijdag met al die sneeuw mijn eerste onwennige stapjes gezet op de loopband in de sportschool. Leek me iets verstandiger dan glijden over de weg. Breek ik mijn nek, ben ik nog verder van huis!!
Over huis gesproken… Wat verzamelt een mens toch veel rommel om zich heen! De afgelopen week dus mijn frustraties weggegooid met een megagrote schoonmaak! Dan ben ik pas echt desperate…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!