Sportweek

Sportweek 51 2013

Zondag was ik nog op Ameland. Wat kun je dan beter doen dan het eiland te voet verkennen? Samen met mijn loopmaatjes liepen we een prachtige duurloop van Ballum naar de vuurtoren van Hollum, via het strand en de duinen terug naar Ballum.

Maandag was het zulk lekker weer dat mijn collega en ik besloten ons overleg met de hardloopschoenen aan buiten plaats te laten vinden. Een mooie afwisseling van stilzitten op kantoor en beweging tussendoor. Om maandagavond eens een avondje uit te gaan met FashionJunk bij Door 74. Een paar hele korte nachtjes en de weekend kilometers in de benen leverden een paar welverdiende dagen looprust op. Al word ik daar alleen maar onrustig van… Dus ik was blij dat ik donderdag weer lekker op de baan kon trainen. Best een omvangrijk programma en bij iedere ronde begon de baan steeds verder op te vriezen.

Vrijdag was het een prachtige dag en na een bezoekje aan Runnersworld reed ik naar Wijk bij Duurstede om met loopmaatje Alwin een lange duurloop te maken. We liepen langs de Rijn, tussen de weilanden door en kwamen in het prachtige gebied rondom de Langbroekerwetering, waar ontelbare kastelen staan. De afgelopen weken heb ik al aardig wat kilometers gelopen met de Adidas MiCoach SMARTRUN en ik ontdek steeds meer functies en mogelijkheden.
MiCoach Collage
Mijn enkel was alleen iets minder blij met deze loop, bleek de volgende dag. En dan zul je zien… heb je zaterdagochtend nog heuveltraining ook! Goede combi.. Maar die 2.500 kilometer komt steeds dichterbij… Nog 77 kilometer te gaan! Dat moet geen problemen op gaan leveren…

zo: duurloop (13 km)
ma: runchbreak (7 km)
do: baantraining Altis, 400-600-800-1000-800-600-400m (10 km)
vr: lange duurloop (19 km)
za: training LGAS, heuveltraining (8 km)

Totaal loopkilometers: 57 km
Jaartotaal loopkilometers: 2.423 km
Weekgemiddelde: 48 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!