Sportweek

Sportweek 53 2009

di: baantraining AV Altis, 3 x 200m en 1 x 1000m (7 km)

Totaal loopkilometers: 7
Jaartotaal loopkilometers: 1495 km
Weekgemiddelde: 28 km

De laatste kilometers van 2009 werden dinsdagavond op de baan van AV Altis afgelegd tijdens een rustige training. Eigenlijk ter voorbereiding op de Sylvestercross, maar voor mij meer omdat ik net een blessure achter de rug heb. Achter de rug ja, want ik geloof dat het helemaal weg is!! In 2010 kan ik dan ook weer goed van start!

Een raar moment zo aan het einde van het jaar. Op de vele blogs lees ik de hoogte- en dieptepunten en vooruitzichten voor 2010. Normaal gesproken ben ik hier ook wel van, maar op dit moment kom ik tijd te kort om daar eens goed voor te gaan zitten. Ik denk ook dat ik de komende maanden eerst maar eens even aan ga kijken waar ik het komende seizoen het zwaartepunt zal gaan leggen. Een marathon? Zeg nooit nooit, maar op dit moment staat die nog niet gepland. Wel meer mila-afstanden lopen op de baan, een paar mooie 5, 10 km en halve marathons. We shall see what 2010 will bring us!

Iedereen een hele fijne jaarwisseling en dat je in 2010 nog meer mag genieten van het hardlopen, doelen weet te behalen, uitdagingen niet uit de weg gaat, blessurevrij blijft en bovenal: nog meer blogs schrijft!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!