Sportweek

Sportweek 7 2014

Stormy weather! Dat was zo ongeveer de samenvatting van deze week die begon met de 30 kilometer van de Groet uit Schoorl Run. Ik waaide over het parcours, genoot van de storm en legde de afstand af in het beoogde marathontempo voor de Berlijn marathon. Met deze kilometers in de benen liep ik dinsdag, tijdens de training die ik gaf, een beetje uit.

Begon woensdag nog met een strakke blauwe lucht en een heerlijk zonnetje, de avond dat ik met Karen een RunAlongRun ging lopen was daarentegen (weer) stormachtig. Door regen, hagel en zware windstoten liepen we een rondje. Ondanks dat liep Karen een pr op de 10 kilometer! Ons verhaal zie je komende week online!

Vrijdag was een bijzonder dag. In de ochtend deed ik een shoot voor het volgende Run2Day magazine. Daarna reed ik door naar de atletiekbaan in Amelisweerd, Utrecht. Door een obstacle-maat(je) werd ik gekoppeld aan Ard-Jan, Runnovator. Hij maakt loopanalyses. Een loopanalyse is niet alleen voorbestemd voor de professionele topsporters, maar juist iedere loper die beter, sneller of minder snel geblesseerd wil lopen kan hier enorm veel baat bij hebben. Ard-Jan neemt de gehele looptechniek onder de loep. Ik hoorde dingen waar ik nooit eerder bij stil heb gestaan en ik schijn toch niet als een gans te lopen. Bijzonder dat aan de looptechniek zoveel af te lezen is! Binnenkort zal ik hier uitgebreid op ingaan, want deze informatie mag ik je echt niet onthouden!

Zaterdagochtend was het again stormachtig, al was het gedurende de nacht onrustiger. In het bos liepen we beschut. Een lekker programma van 15 x 1 minuut, die ik wat rustig aan liep. Het schoot mij in ene door mijn hoofd om zondag mee te gaan lopen met een groepje die de Utrechtse Heuvelrug Trail zal gaan lopen. Beetje sparen dus.

zo: Groet uit Schoorl Run (34 km)
di: training geven (2km)
wo: RAR Karen (10 km)
vr: loopanalyse (4 km)
za: training LGAS, 15 x 1 min (10 km)

Totaal loopkilometers: 60 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 280 km
Weekgemiddelde: 43 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!