Sportweek

Sportweek 8 2010

di: training AV Altis, 5 x 400 m (7 km)
do: duurloopje (10 km)

Totaal loopkilometers: 17
Jaartotaal loopkilometers: 192 km
Weekgemiddelde: 24 km

Vorige week kenmerkte zich door het lage kilometeraantal. “Nieuwe week, nieuwe kansen” denk ik dan. Maar met een programma van 5 x 400 m valt er maar weinig aan kilometers te maken! Wel kon er dinsdag flink geknald worden op de baan. En dan ben ik net een losgeslagen paard. Bedoeling was om alle 5 de series vlak te lopen. Maar met een eerste 400 meter in 76 sec. (goh, ik kon gewoon bij Frank en Bradley blijven… normaal wordt ik tig keer door ze geklopt…) ging het veel te hard en kreeg ik van heren trainers op mijn kop. Ook technisch gezien leek ik in de laatste 150 m meer op een olifant dan op een gracieuze hinde. De series daarna zakte ik al terug naar tijden tussen de 81-88 sec. Vlak en technisch blijven lopen moet ik nog leren… Maar ja… die lente in aantocht he…
Donderdagavond was ik verhinderd om naar de baan te gaan, dus werd deze training ingewisseld voor een mooi duurloopje naar het Henschotermeer en weer terug. Bij het Hens gebruik gemaakt van de zandheuvels om eens flink hard naar boven te sprinten.
En ook zaterdag brachten andere plannen (dagje sauna) de training in gevaar. Weer weinig kilometers… Maar wel goeie kilometers en mooie smoezen om er niet meer te kunnen lopen deze week.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!