Sportweek

Sportweek 8 2011

ma: hersteltraining op de weg, 7 x 6 min (9 km)
wo: hersteltraining op de weg, 7 x 6 min en uitdribbelen (8,5 km)
za: training LGAS, 3 x 2 km (10 km)

Totaal loopkilometers: 27,5 km
Jaartotaal loopkilometers: 141 km
Weekgemiddelde: 18 km

Met een steeds verder oplopend aantal minuutjes per training, neemt het aantal kilometers per week ook steeds meer toe. Ik zat vorige week zelfs weer boven de 30 km in de week en dat is sinds mei vorig jaar niet meer voorgekomen! En toen liep ik in die week de 25 km van de Heuvelrugloop…
Oftewel, het gaat steeds lekkerderder! En met het zonnetje maandag liep ik een mooi rondje vanaf mijn huis richting Maarn, naar het Henschotermeer en weer terug via de Slappedel naar huis. Ondanks de wat rare afgelopen week had ik geen reactie op deze training.
Het weer sloeg deze week totaal om. In de mist werd op donderdagmiddag een rondje ten noorden van Petten gelopen. Via de weg richting kerncentrale, de duinen in, zigzaggen, klimmen, klauteren, dalen, springen, enorm smalle paadjes, natte voeten, veel zand, klimduin en… straaaaaand! Oftewel, weer een leuk rondje ontdekt! Jammer dat ik na 7 x 6 minuten weer thuis was.
En ik ben mijn zaterdagtraining bij LGAS weer aan het oppakken. Na de fartlek van vorige week stond er vandaag 3 x 2 km op het programma. Weer een nieuwe test, want dat betekent langer dan 6 minuten achter elkaar lopen. Maar dat ging prima. Het rondje liep van de akkers, richting Kopselaan, stukje omhoog en via het fietspad weer terug. Eerste km dus omhoog en de 2e naar beneden. De eerste serie van 2 km werd nog rustig afgelegd in 10.58. Bij de 2e serie kreeg ik het na 1 km op de heupen. De 1e km ging nog in 5.18 m/km, de 2e in 4.20 m/km (9.38 totaal). En bij de 3e ging het meteen lekker van start, eindtijd 9.13. Niet voluit maar wel lekker doorgelopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!