Sportweek

Sportweek 9 2010

di: training AV Altis, 2 x 1000m, 5 x 100m (9 km)
do:training AV Altis, 5 x 400m (10 km)
za: training LGAS, 5 x 5 min (11 km)

Totaal loopkilometers: 30
Jaartotaal loopkilometers: 222 km
Weekgemiddelde: 25 km

Jaja, weer een lekker aantal kilometers gelopen deze week! Bij Altis staat alles nu in het teken van de komende competitiewedstrijd van a.s. dinsdag: 5 km op de baan. Dat wordt mijn eerste baanwedstrijd op deze afstand, dus ik verwacht een mooi pr. De streeftijden zijn doorgegeven aan heren trainers en aan de hand van de gemiddelde kilometertijd hebben we deze week onze 1000 (dinsdag) en 400 meters (donderdag) gelopen. En zoals het liep, verwacht ik dat ik onder mijn wegpr van 21.38 uit ga komen. Ik ga er in ieder geval voor!
De training op dinsdag werd nog even afgesloten met 5 x 100m. Mocht niet voluit…. hihi…. Ik ben onschuldig!! Maar had de volgende dag wel wat spierpijn… tja, hoe zou dat nou komen…
Zaterdag ook heerlijk gelopen in de Amerongse bossen. De sneeuw en regen bleven uit en in een heerlijk zonnetje liepen we beschut in het bos. Gelet op de pittige trainingen op de baan dus lekker rustig tempo gelopen. Althans, rustig? Het voelde rustig aan, maar ik geloof dat we toch best een pittig tempo liepen. Belooft wat voor dinsdag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!