Training

30 day squat challenge

Doe jij al mee? Met de 30 day squat challenge van Stoerevrouwensporten? Meestal ben ik niet zo van de challenges, want na drie dagen ben ik al weer vergeten dat ik aan een 30-dagen-challenge mee doe. Maar dit keer ga ik hem volbrengen!

[heading size=4 style=underline]Promiss[/heading]Jaja, zul je denken. Dit keer wel? Ja, want de laatste keer toen ik mijn behind in de spiegel zag werd ik niet blij! Dat kan ronder en strakker. Zeker nu de zomer om de hoek staat. En laten squats nu dè perfecte oefening zijn om die booty in shape te krijgen. Met deze 30 day squat challenge moet dat gaan lukken. In 30 dagen werken we toe van 50 naar 250 squats. Als deze oefening helemaal nieuw voor je is, kun je het in blokjes knippen, maar probeer zo lang mogelijk achter elkaar door te gaan. Rose legt uit hoe de squat in zijn werk gaat.

[heading size=4 style=underline]Join the movement[/heading]Doe je mee? Meldt je dan even aan bij de faceboekgroep en deel jouw squatfoto’s en -filmpjes met de andere deelnemers! Officieel zijn we al begonnen, maar deelnemen kan zeker nog! Desnoods gebruik je de rustdagen om je achterstandje in te lopen. Plus het geeft net dat beetje extra motivatie omdat we allemaal in hetzelfde schuitje van brandende bilspieren zitten.
IMG_20140602_170108

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!