Training

Alternatieve workouts

Lopen op een loopband. Het zal mijn hobby nooit worden! Mij zie je alleen op een loopband als ik moet herstellen van een blessure en de belasting buiten nog te zwaar is. Regen, vrieskou of wat dan ook houden mij niet tegen om gewoon buiten te trainen.

Maar als ik dit filmpje zie kan ik niet anders dan er naar kijken met mijn mond open van verwondering. Want zeg nou zelf, dit is pretty cool! Dit doe ik hem echt niet na!

Hij is niet de enige. Ben je al een geoefende treadmill-dancer of in the mood voor wat anders? Dan kun je je er aan wagen onderstaande moves ook eens te proberen. Om de moeilijkheidsgraad te verhogen, verhoog je je snelheid… O je, vergeet niet te filmen…

… want dan zou je jezelf zo maar op internet terug kunnen zien! Geen zin in een loopbandtraining? Bekijk dan onderstaand filmpje voor 5 minuten buikspiertraining.

Ok, nu even serieus… Naast lopen en dansen op de loopband kun je er een prima krachttraining op uit voeren voor de billen en benen! Ik ga deze oefeningen zeker een keer uit proberen (als er niemand in de sportschool is). Samen met het lachen om de bloopers een prima bbb-workout!

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!