Training

Bring it on!!

Is time for a battle!! Jantiene en ik gaan de strijd met elkaar aan tijdens de Florijnwinterloop op 4 januari 2014. Wie is het snelst op de 10 kilometer cross? We gaan de komende maanden alles uit de kast halen om zo sterk mogelijk aan de start te staan. Hierbij schuwen we geen ‘geweld’ en valsspelen… is gebleken…

[heading size=4 style=underline]How it started…[/heading]Sinds deze maand ben ik samen met een aantal andere sportgekken ambassadeur van Altijdsporten.nl, waar Jantiene eigenaresse van is. Ze kwam tot de ontdekking dat onze personal best tijden behoorlijk dicht bij elkaar liggen… Kijk daar heb je het al he. Zij kwam met het idee dat wij ons eens moesten gaan meten in een strijd. De Florijnwinterloop op 4 januari 2014  lijkt daarvoor de ultieme gelegenheid te zijn. Twee van die übergekke sportgrietjes die niet voor elkaar onder willen doen. Met een: ‘ik maak je in’ van Jantiene was de toon gezet! Ik dacht het effe niet Jantiene!!

[heading size=4 style=underline]Battle[/heading]Zo werd een battle geboren, waarbij alles is toegestaan… bijna alles dan… Want gisteren waren Jantiene en ik druk in de weer voor onze sites. Omdat we hardlopend de beste ideeën krijgen besloten we tijdens een duurloopje verder te brainstormen. De eerste clash was een feit… We deden alles om elkaar dwars te zitten en de ander niet te laten passeren. En dit was nog maar een training! Dat belooft nog wat voor 4 januari.
Battle 3 Collage
[heading size=4 style=underline]Win![/heading]Het is nog 2 maanden tot de Florijnwinterloop. We houden je de komende tijd op de hoogte van onze battle en hoe we ons hierop voorbereiden. Heb jij nog een paar goede ideeën hoe ik Jantiene af kan troeven? Dan hoor ik ze graag! Hoe meer ideeen, hoe beter en de leukste zal ik ten uitvoer brengen. Berg je maar vast Jantiene!!
Battle 2 Collage

Houd dus onze sites in de gaten voor de updates, want we gaan hier nog een leuke prijsvraag aan verbinden waarbij een leuke prijs te winnen is!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!