Training

Doe je mee?

Woon je in de omgeving van Amerongen? Dan heb ik iets leuks voor je om je vanaf september op de woensdagavonden mee bezig te houden… Een mooie manier om de overtollige vakantiekilootjes kwijt te raken, of gewoon lekker fit het najaar in te gaan.

[heading size=4 style=underline]Bootcampje?[/heading]Samen met Ellen Abbringh van Hardloopcentrum Aart Stigter geef ik een clinic running-bootcamp. In deze 6-weekse cursus, die op woensdag 3 september begint, krijg je intensieve, afwisselende, maar vooral ook leuke (leuk? JAAA!) workouts voorgeschoteld. De trainingen die 75 minuten duren bestaan uit een afwisseling van loop- en krachtoefeningen, waarbij alle spieren van het lichaam aan bod komen. Bootcamp is een pittige combinatie van loop- en krachttraining in de openlucht. Basisoefeningen als pushups, squats, situps, jumping jacks en lunges etc. worden in hoog tempo afgewisseld met sprong- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Alles wat we onderweg in het bos tegenkomen aan bankjes, boomstammen, heuvels en mul zand wordt hierbij gebruikt. Maar ook je eigen lichaamsgewicht en dat van je medebootcampers zal van pas komen. Bootcamp is een zeer effectieve trainingsmethode. Je verbrandt al gauw zo’n 400-700 calorieën per uur. Maar ook je conditie gaat met sprongen vooruit. Bootcamp zorgt voor meer coördinatie, spierkracht, souplesse en explosiviteit.

[heading size=4 style=underline]Are you in?[/heading]De cursus is toegankelijk voor alle niveaus. De oefeningen en loopvormen zullen wij gedifferentieerd aanbieden, dus iedereen kan meedoen. De training gaat altijd door, weer of geen weer. Vies word je toch wel… Meedoen? Schrijf je dan snel in via onderstaande link.

Data: 3-10-17-24 september en 1 en 8 oktober 2014
Tijd: van 19.00-20.15 uur
Locatie: Hardloopcentrum Aart Stigter, Industrieweg Noord 4D, 3958 VT Amerongen
Kosten: € 45,-
Inschrijven: middels een mailtje
Meer informatie: www.hardlopenisleuk.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!