Training

Huiskamerrun 3.0

Was het al bijna een jaar geleden dat ik tonnetje rond na een übergezellige middag bij Sanne het huis uit rolde? Hoogste tijd voor de Huiskamerrun 3.0!

[heading size=4 style=underline]Huiskamerrun 3.0[/heading]“He ben jij er ook bij?” vroeg Sanne me in september. “Als ik nog heel ben na de WK’s, dan zeker!” antwoordde ik. Dus stond ik zondag om 12.00 uur voor de deur, want ik was heel genoeg om te kunnen lopen. En eten. Aanbellen was niet nodig want Sjoerd opende de deur al voordat ik de kans kreeg mijn vinger uit te steken. De Huiskamerrun start vanuit het huis van Sanne en Sjoerd, waar ze letterlijk hun huiskamer open stellen voor een geweldige middag. Want wat is er eigenlijk leuker dan met bekende en onbekende loopmaatjes de bossen in te gaan voor een prachtige duurloop en na afloop heerlijk bij te tanken met de kookkunsten van Sanne?
20151108_144943
[heading size=4 style=underline]Lekker lopen[/heading]
Iedereen druppelde binnen en met koffie, thee, mammoetkloten en nutellabrownies kwamen de kwebbels al weer lekker los. Wie nog even om moest kleden kon dat boven in de speciaal daarvoor omgetoverde kleedkamer doen en om 12.30 stonden we klaar om te vertrekken. Althans… bijna… Bij mij duurde het nog een kwartier voordat min Garmin de GPS had gevonden… Maaaarrr, uiteindelijk had ie hem! Daar gingen we, met Sanne voorop. Eerst een paar straten doorslingeren naar het bos en vervolgens was het kilometerslang genieten geblazen van de mooie herfstkleuren, modderige paden en goed gezelschap. 20151108_125225Altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen, bij te kletsen en dat onder het genot van een zonnetje en bijna zomerse temperatuur. Want dat zonnetje deed goed z’n best en het zweet stroomde toch al snel van mijn hoofd af.

[heading size=4 style=underline]Bijtanken[/heading]Met om de paar kilometer een prachtig mooi uitzichtpunt, een rustmomentje en fotoreportage doorkruisten we de bossen van de Amerongse Berg, kwamen bij de Eenzame Eik en slingeren weer terug richting Veenendaal.
20151108_133439Zo’n 12,5 kilometer later kwamen we eigenlijk veel te snel weer terug. Aan de andere kant… We hadden wel trek! Dat kwam goed uit, want Sanne was weer helemaal los gegaan in de keuken en toverde de lekkerste hapjes tevoorschijn. Vooral de zoete aardappelsoep was favoriet! Voor het eerst die middag was het even stil. Heel eventjes maar. Want het was tijd voor plaatjes door DJ Bakplaat aka Sjoerd en aangezien Sanne in een muzikale bui was na haar Bergrace by Night neigde het al snel naar een karaoke. Dat idee werd na onze uitvoering van Dudeljo maar even geparkeerd…
IMG-20151108-WA0007
En zo kwam er al weer een einde aan een enorm gezellig derde editie van de Huiskamerrun. Hopelijk hoeven we niet ‘weer’ een jaar te wachten op de volgende editie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!