Training

Huiskamerrun goes ABBA

Wat moet je doen als je een ongekend talent hebt voor organisatie, netwerken, koken en creativiteit? Dan organiseer je regelmatig de meest leuke activiteiten vanuit je eigen huiskamer. Zoals Sanne doet. Van het voorjaar organiseerde ze de eerste Huiskamerrun en zondag stonden we met z’n allen in haar huiskamer voor de tweede editie. Die trouwens in teken stond van ABBA.

[heading size=4 style=underline]Dancing queen[/heading]Sanne heb ik leren kennen via RAR-genootje Anne. En ook met Sanne liep ik een RAR. We hadden meteen een klik en er is een mooie vriendschap ontstaan. Haar positivisme en creativiteit zijn aanstekelijk. Dus met de ervaring van haar eerste Huiskamerrun nog vers in mijn geheugen meldde ik me aan voor deze op voorhand al historische ABBA-editie. Want Sanne heeft tijdens haar helden-avontuur in Stockholm en het ABBA-museum een soort van tikje van de molen gehad.

[heading size=4 style=underline]Ring Ring[/heading]Zondagmiddag belde ik aan, terwijl Sanne in glitteroutfit de deur open doet en de klanken van ABBA al uit de kamer kwamen. Sjoerd, de vriend van Sanne, aka DJ Bakplaat was al lekker los aan het gaan. Langzaam druppelde iedereen binnen. De huiskamer zat lekker vol gestampt met hardlopers en een paar niet-hardlopers-die-graag-hadden-willen-hardlopen-maar-niet-konden. Met koffie, thee, ABBA, mammoetkloten en bananennutellacakejes vergaten we bijna waar we voor kwamen: lopen.
Huiskamer 2 Collage
[heading size=4 style=underline]The great run[/heading]
Allemaal nog snel een toiletstop (aaaaaaarrrgggg ABBA volgt je zelfs tot op het toilet!), sportkleding en schoenen aan en GO! Hoooooo, ik vergeet mijn bril nog af te doen. En in volle galop racen we de straat uit. Na ja, onze hoofden stonden allemaal op stuitermodus, maar het tempo hielden we onder controle. Zo konden we mooi als groep bij elkaar blijven. Binnen no time zaten we in de bossen van Veenendaal. Eigenlijk vloog de tijd veel te snel voorbij, want met 12 man door het bos crossen en ouwehoeren laat je de tijd vergeten. Het was ook maar goed dat Sanne en Sjoerd de weg wisten, want ik zat echt totaal niet op te letten waar we heen gingen. Te druk bezig met kletsen. Halverwege lastten we even een fotostop in om vervolgens weer verder te gaan. Die 10 kilometer waren echt veel te snel voorbij en we waren een beetje gedesillusioneerd toen we de straat weer in liepen.
Huiskamer 3
[heading size=4 style=underline]Mamma mia[/heading]
Maar niet voor lang, want binnen stond ons een megalunch te wachten… Sanne en Sjoerd waren zaterdag helemaal uit hun (bak)plaat gegaan en hadden een berg voer geproduceerd waar je u tegen zegt. Romige wortelsoep, chocosoesjes met gojibesjes, twee soorten kwarkbroodjes, green mean pancakes, pompoenpannenkoekjes, couscousloaf, couscous salade, bananaberry cake, brood met zelfgemaakte hummus, brood met appelstroop oude kaas en vijgen en dan nog de bananennutellacakejes en mammoetkloten. Even was het stil in de huiskamer, op de klanken van ABBA na. En toen zaten onze buiken vol en zag de tafel er uit als of er nog niets van gegeten was. We rolden dus tonnetje rond en bepakt met tupperware doosjes en zakjes naar huis.
Huiskamer 4
Nogmaals, Sanne en Sjoerd, de helden van de dag! Dank jullie wel voor de organisatie van deze hele leuke dag en buikpijn nadien en iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!