Training

Let’s get ready to rumble!!

Nog 2 weken en dan staan Jantiene aan de start van de Florijnwinterloop en strijden we met elkaar om de winst. Nou ja strijden… Ik ga natuurlijk glansrijk winnen! Sorry Jantiene, maar ook met jouw hulptroepen, fanclubs en groupies leg je het tegen me af. Why? I train insane!!

[heading size=4 style=underline]Ready to fight[/heading]Jantiene denkt dat ik lief, klein en schattig ben. Ik laat haar lekker in de waan. Ondertussen doe ik er alles aan om verre van lief en schattig te zijn. Dat klein is een wat lastiger punt, maar dat kan ook in mijn voordeel werken: ik vang minder wind! Ik ben gedrild, ik heb afgezien, I ran to hell and back! Jantiene, let’s get ready to RRRUUUMBLLLLLEEEE!!!

[heading size=4 style=underline]I win, you WIN!![/heading]Vergeet niet te stemmen! Geef via onderstaand formulier door wie er volgens jou gaat winnen. Onder alle goede inzendingen verloten we een set Herzog compressiekousen. Je mag meerdere keren stemmen, maar op 4 januari 2014 telt alleen je laatste stem. Stemmen kan tot zaterdag 4 januari 2014 tot het moment van de start van de Florijnwinterloop (14.00 uur).
Tip: stem op mij. Ik win.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!