Training

Op weg naar Den Helder

Wie jarig is trakteert! En ik mag in samenwerking met de Halve van Den Helder twee startbewijzen weg geven. Dan ben ik de lulligste niet… De winnaars krijgen ook nog eens een trainingsschema van mij erbij!

[heading size=4 style=underline]Rustavond[/heading]En o wat was het moeilijk om twee winnaars te kiezen, want iedereen wil zo enorm graag! Maar ik heb op een aantal punten gelet, waarbij vooral haalbaarheid een belangrijk punt is. Het trainen op schema van drie maanden is geen garantie dat je een mega scherp gesteld doel zult halen. Als je bijvoorbeeld net hersteld bent van een blessure en een halve marathon op 10 april in een toptijd wilt lopen, kan ik je niet op een verantwoorde manier naar je doel toe laten trainen. Om de belastbaarheid weer op te bouwen heb je gewoon langer de tijd nodig dan drie maanden. Anders zit je zo weer op de bank en dat is zo zonde! Datzelfde geldt voor snelheid. Ik koos twee winnaars met een mooi, uitdagend en realiseerbaar doel.

[heading size=4 style=underline]Lisette van Kessel[/heading]Lisette van Kessel wil heel graag dit jaar een halve marathon lopen, maar kiest in Den Helder voor de 13,7 kilometer.
“Oh wat gaaf. ik twijfel of ik de halve in april al zou kunnen maar de 13.7 kan ik tegen die tijd zeker aan. zou graag je advies krijgen over de afstand maar zeker ook of 21 haalbaar is in 3 maanden met een schema van jou! enne gefeliciteerd natuurlijk! dus mijn doel wordt denk ik meteen duidelijk. ik wil graag een keer een halve lopen en daar dit jaar naar toe bouwen. en waarom? Omdat ik nog steeds wat extra gewicht mee zeul maar wil laten zien dat life echt better is when you’re running.”

[heading size=4 style=underline]Manon Vos[/heading]Manon Vos wint een startbewijs voor de halve marathon. “Ik wil de halve doen. Het zal voor mij in de voorbereiding zijn voor de Riesenberger-6-days. 6 dagen gemiddeld per dag 20 km. Om daarvoor invorm te komen, heb ik een stok achter de deur nodig, dat is voor mij dus een schema. Maar mijn laatste grote loop (hele Eindhoven) was ik topfit, maar heb ik me toch totaal stuk en aan gort gelopen. Ik ben daar onzeker door geworden, dus als je mij van feedback kan voorzien gedurende de trainingsperiode, dan ga ik deze maal wederom topfit van start en kom ik ook goed over de finish! Deze halve zal prima uitkomen, de 6 days starten 30 april! Ik heb er zin in en ga ervoor!”

Dames gefeliciteerd! Ik neem contact met jullie op voor jullie gegevens en dan gaan we aan de slag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!