Training

SHUT UP!!

Ik denk dat menig hardloper dat denkt als ik mijn klep weer es niet kan houden. Nou, dan kan ik je gerust stellen. Ik ga mijn muil houden. En wel tijdens de Stadswild Silent Night Run!

[heading size=4 style=underline]De wat?[/heading]Stadswild gaat on tour met de Silent Night Runs en wel naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda! Hardlopen zonder een woord te zeggen, luisteren naar je eigen ademhaling, je hart en het geroffel van de schoenen op het asfalt. Hardlopen als meditatie. Eindelijk eens stilte om je heen. In Amsterdam werden al heel succesvolle edities georganiseerd, nu is het aan de rest van Nederland om kennis te maken met deze vorm van meditatie.

[heading size=4 style=underline]Silent Night Run[/heading]Een run waarbij het niet gaat om kilometers, snelheid of winnen van een medaille. Bij de Stadswild Silent Night Run staat een fenomeen centraal dat in onze samenleving een zeldzaamheid is. Stilte. Sinds 2012 rent Stadswild twee keer per jaar met een groep van meer dan honderd Silent Runners door de drukke straten van Amsterdam. Over de wallen langs roodverlichte ramen, het Leidseplein met dronken toeristen en een verlaten Museumplein. Tijdens de run zijn er verrassende experiences en live performances. Een keer per jaar rent Stadswild de zogenaamde ‘original edition’ en in de zomer is er de spectaculaire ‘premium edition’ die in voorgaande jaren werd afgesloten met yoga en een privé-concert in de grote zaal van Het Concertgebouw. Dit jaar komt er de ‘original basic edition’ bij waarmee Stadswild vijf steden aandoet.

[heading size=4 style=underline]Stadswild Silent Night Run – on tour[/heading]De Stadswild Silent Night Run gaat met de original basic edition na Amsterdam, ook naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda. Deze runs zijn een voorbode van de premium edition die in de zomer plaats vindt.
Amsterdam – 12 mei
Rotterdam – 19 mei
Den Haag – 26 mei
Utrecht – 2 juni
Breda – 9 juni
Tijd: start-21u, eind-22.30u
Afstand: 7,5km

Early Bird Tickets voor de Stadswild Silent Night Run ‘original basic edition’ (vanaf €12,50): 12 februari t/m 1 maart a.s. via
www.silentnightrun.com

[heading size=4 style=underline]Winnen: Ticket Premium Edition – zomer 2017[/heading]Een nachtelijke boottocht, vuurartiesten, internationale operazangers en concertpianisten, een food experience, yoga, meditatie en speciale bijdrages van Nederlandse topdesigners. De premium edition van de Stadswild Silent Night Run is een samenwerking met het prestigieuze Conservatorium Hotel en Het Concertgebouw en is met geen andere run te vergelijken. Deelnemers stappen in een rollercoaster van ervaringen, performances en emoties. In stilte. De premium edition van de Stadswild Silent Night Run is ieder jaar anders, wordt bezocht door deelnemers van over de hele wereld en vindt opnieuw plaats in de zomer van 2017. Onder de deelnemers van de Stadswild Silent Night Run original basic edition wordt in iedere stad een ticket verloot voor de Stadswild Silent Night premium edition 2017,  t.w.v. €69,-

Mij dus een keer in stilte meemaken? Ik ga mezelf opgeven voor Utrecht! Zie ik jou ook?

 

Foto’s: Pim Rinkes

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!