Training

Sporten #InSalland

Wat doe jij deze zomer? Ga je op vakantie? In binnen- of buitenland? Werk je door? Ik behoor tot de laatste categorie, maar in de zomermaanden maak ik van mijn vrije tijd mini vakanties. Want Nederland heeft zoveel moois te bieden!

[heading size=4 style=underline]Micro adventures[/heading]Mijn werk heeft na- en voordelen. Zo kan het voorkomen dat ik een opdracht heb waar ik best een afstand voor moet reizen. Daar tegenover staat dat ik steeds weer op nieuwe, onbekende plekken kom en steeds weer een nieuw stukje Nederland ontdek. Een soort van micro adventures in eigen land. Want na het werk hou ik er van om er op uit te trekken. Even het werk het werk te laten en nieuwe energie op doen in de buitenlucht. Even een stukje hardlopen door onbekend gebied, kleine stadjes ontdekken, me klem eten aan asperges, even de boel de boel laten en volledig op te gaan in  het moment. Een vakantie hoeft geen drie weken te duren om bij te komen. Kleine uitstapjes en ontdekkingen zijn net zo waardevol. Aan het begin van het jaar stelde ik me geen doelen, maar doenen. En mijn bucketlist bekijkend lenen de zomermaanden zich bij uitstek voor het wegwerken van een groot deel van deze lijst!
13239006_1088345811226784_258638350217431377_n
[heading size=4 style=underline]Sportief in Salland[/heading]
Voor mijn werk zit ik nu in Raalte, nabij de Sallandse Heuvelrug. Ik probeer minstens één keer per week ergens in Salland de loopschoenen onde te binden en de boel vanuit een hardlopend perspectief te verkennen. Wie mij op instagram en facebook volgt zag al een paar keer #InSalland voorkomen. Dat is geen toeval. Wat wel toevallig was, was dat ik een persuitnodiging kreeg voor een #InSalland event (waar ik helaas vanwege een andere bucketlist activiteit niet bij kan zijn). Want Salland is bij uitstek geschikt voor de buitensporter, recreatief of prestatiegericht en het aanbod is enorm divers. Dat komt onder andere door de unieke natuur, waar de Sallandse Heuvelrug een groot onderdeel van vormt. Niet naar het persevent, maar ik had wel een ander leuk idee. Een idee waarmee ik meerdere vliegen in één klap kan slaan. Zo ga ik de komende maanden allerlei sportieve activiteiten ondernemen #InSalland zodat ik Salland beter leer kennen en de ongekende mogelijkheden ga ontdekken, streep ik een aardig deel van mijn bucketlist weg, kun jij hier deelgenoot in zijn en ga ik ook graag af op jullie tips! Laat de micro adventures maar komen!
13346787_1098153073579391_2914117777559601042_n
[heading size=4 style=underline]Oproep[/heading]
Woon jij #InSalland en wil jij mij op sleeptouw nemen, ben jij deze zomer een Sallandse zomer aan het vieren of weet jij iets wat ik écht niet mag vergeten te doen in het Sallandse? Stuur me dan even een berichtje! Dit lijstje vul ik steeds aan met mijn laatste activiteiten, dus mis jij echt nog niets? Laat het me weten!

Done
BootyChallange 
Suppen op de Regge
Surviallen bij ASV Atletics
Hardlopen in Raalte, Wijhe-Olst, Nijverdal
Kano by night
Wandelen #InSalland
Hardlopen met de boswachter
Yoga aan de Regge

Upcoming
3-9-2016 Strongsisterrun / Strong Mile
4-9-2016 Strongmanrun
Kangoo jumpen
Schieten
Paardrijden

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!