Training

Sports dairy #43 2023

Het lijf is moe, maar het weer is fantastisch! Dus ik geniet van de zon op de bol, want die kan ik deze week erg goed gebruiken.

Zondag
Oeioei… dat steken en berken trekken is mijn lijf niet gewend. Ik viel gisteren op de bank al in slaap en na heel rustig opstarten vanochtend begon ik in de loop van de dag weer wat meer mens te worden. Wat een vermoeidheid en wat een spierpijn! En met dit stijve lijf moest ik vandaag kilometers wegtrappen!
Ik koos voor een kort rondje. Via het Hens natuurlijk. Want het beachhouse is in het weekend open en dan heb je de perfecte spot voor een pauze en een warme choco te drinken. Uit de wind was het nog goed vertoeven ook!

Maandag
Een paar drukke weken voor de boeg, want er komen wat magazine artikelen aan voor me. Superleuk, maar ik moet dan best strak mijn tijd inplannen. Vandaag had ik ook nog drie overleggen, wat ook nog eens een aanslag is op de productiviteit. En dan het weer… het is niet al te best deze week… Vandaag spendeerde ik de hele dag binnen. Helaas.

Dinsdag
Gatverdamme… migraine. En daarom werkte ik vandaag thuis en niet op kantoor. Iedere prikkel is er dan eentje teveel. Valt ook weinig over vandaag te vertellen. Wat een buttdag.

Woensdag
De koppijn is weg en toch deze week al mijn werk af kunnen krijgen, gelukkig. Dus einde van de dag moest ik er gewoon even uit. Drie dagen binnen zitten is niet gezond. Ook al regende het pijpenstelen en kwam ik doorweekt thuis, ik had wel even een frisse neus gehaald.

Donderdag
Pfff, weekend. En het enige wat voor vandaag op de planning stond was kilometers maken. Die marathon in februari gaat zich niet vanzelf lopen… Ik had enorme mazzel met het weer, want het was gedurende mijn hele loopje droog! En wat kleurt het bos toch mooi met al die herfsttinten! Een rondje vol lekker klieren in het bos, paddenstoelen spotten en kwartsjes zoeken.

Vrijdag
Poe dit gaat een pittige cycle worden! De deadliftsessie is nu week 1 en dit was al megazwaar! Dus de middag lag in knock out op de bank. Tegenwoordig lig ik in het weekend vroeger op bed dan doordeweeks! En spierpijn van deadlifts… dat gebeurt me niet snel!

Zaterdag
De herfst hakt er in. Vanochtend werd ik wakker met weer megakoppijn. Dus de wekker ging uit, ik meldde me af voor de training en draaide me nog eens om om een flink gat in de dag te slapen. Maaaarrrr, dat hielp wel, hoofdpijn over. Dus deed ik ’s middags de loopschoenen aan voor een rondje via… het Henschotermeer! Een lekker rustig rondje om een beetje op te laden en om weer lekker bij het beach house een theetje te doen.

Totaal loopkilometers deze week: 42 km
Jaartotaal loopkilometers 2023: 651 km

Aantal loopkilometers maart: 24 km
Aantal loopkilometers april: 83 km
Aantal loopkilometers mei: 110 km
Aantal loopkilometers juni: 119 km
Aantal loopkilometers juli: 11 km
Aantal loopkilometers augustus: 83 km
Aantal loopkilometers september: 82 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!