Training

Sports diary #1 2019

Ik sloot 2018 af met nèt geen 1000 loopkilometers op de teller. Misschien wel mijn ‘slechtse’ loopjaar ever… Maar zo voelde het niet! Eindelijk heb ik het idee dat ik weer flinke stappen voorwaarts heb gemaakt, zij het met ups en downs. Op naar 2019!

Zondag
Ik HAAT vuurwerk en dat is een understatement. Ik durf in deze laatste dagen van het jaar de deur haast niet uit. Net zoals ik als kind met schoolgym altijd de bal naar me toetrok (richting mijn hoofd) heb ik dat gevoel ook met vuurwerk. Lekker binnen blijven dus.

Maandag
Oudjaarsdag! En die begon met een vroege wandeling (dan liggen al die vuurwerkkids nog op bed) naar de slager en supermarkt. Vandaag wordt er stoof gemaakt. Nadat alles op stond richting mijn ouders gegaan, waar Sofie ook heen kwam met… taart!
Sofie en ik vierden samen Oud & Nieuw. Aangezien we allebei niet van het vuurwerk en dikke parties zijn brachten we de avond door met leuke films op tv en puzzelen. Het lukte ons helaas nèt niet om voor 12 uur de puzzel er in te rammen. Nadat het weer een beetje rustig was in de straat lag ik dan om 1.30 in bed. Fijn en relaxt avondje zo!

Dinsdag
Uitslapen en pancakes als ontbijt. Beter begin van het nieuwe jaar is er niet. Een paar goede voornemens konden we meteen in de prullenbak gooien: ons idee om de WOD bij Crossfit Amersfoort mee te doen (die bestond voornamelijk uit snatches, iets waar Sofie niet bekend mee is en dusdanig explosief dat ik op voorhand al kan voorspellen dat mijn been daar weinig zin in heeft) en een duik in het Henschotermeer (‘het regent’, ‘bleeeeh’). Dus begonnen we aan de volgende puzzel.
’s Middags nog even bij mijn ouders langs en toen was de eerste dag van het jaar en de laatste vakantiedag alweer voorbij.

Woensdag
Normaal gesproken ben ik woensdags vrij, maar omdat een paar collega’s deze week nog vrij zijn en er na de kerstvakantie altijd veel werk ligt was ik vandaag op kantoor.

Donderdag
En na vandaag was de eerste werkweek van 2019 alweer voorbij.

Vrijdag
Wat een heerlijke eerste training van het jaar! Na een rondje hardlopen stond er kracht bij Huub op het programma. Het programma was wat aangepast. De oefeningen niet los van elkaar, maar in combinatie met maar beperkt rust tussen de oefeningen door. Het viel me verre van tegen!

Na een middagje lekker thuis bivakkeren ging ik op weg naar vrienden in Utrecht voor een spelletjesavond. Vanavond was het weer ouderwets Kolonisten van Catan.

Zaterdag
En ook de groepstraining van vandaag ging superlekker. De sandbag squats gingen iets te easy, de benchpress werd opgehoogd, en ik sleepte mijn benen en trok mijn armen het zuur in.
Na de training had ik een lunchafspraak met Sofie in de stad en hadden we aan één gerecht niet genoeg… Bunkeren tot je er bij neer valt!

Totaal loop kilometers deze week: 5 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 5 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!