Training

Sports diary #10 2022

Het wordt lente!! Deze week liet de zon zich lekker veel zien, waardoor mijn melkflessen het licht zagen. Help!

Zondag
Ok, vanochtend ook geen zonsopgang. Eerst even rustig op gang komen en kijken wat de Achilles doet. Maar wonder boven wonder leek er geen bal aan de hand! Oftewel, mijn lange looproute werd uit mijn tas getrokken, kompas mee en ik ging op pad. Met al het idee om deze route van 25 kilometer wel in te korten, want dat leek me wel even iets te gortig. Dat inkorten was qua tijd ook nodig. Ik was nog geen twee kilometer onderweg en bevond me op een pad waar wel erg veel bomen omlagen. Ik moest mezelf er doorheen mikadoën! Op naar De Utrecht, waar ik langs de Neterselse Heide liep om vervolgens een mooi pad langs de Reusel liep. Hier sneed ik ook een deel van de route af, wat me rechtstreeks een moeras inleidde… Het kostte even wat tijd om mezelf hieruit te navigeren.
De middag gingen we naar TIlburg. Helaas viel dat behoorlijk tegen. Of we wisten de leuke plekken niet te vinden, of het is gewoon niet onze stad. Het enige wat een groot succes was was een bezoekje aan Friandries!
En dan alweer het laatste avondje van een paar dagen weg. Super jammer, maar het was wel heel fijn om eens even wat andere muren te zien!

Maandag
De nachten zijn koud en daar houd ik van. Het ijs staat ’s ochtends op de ramen en ik word al vroeg wakker van pa die de verwarming vast aan zet en waarna ik nog even verder doezel. Na de files rijd ik vandaag naar huis toe, om vervolgens nog een werkdag tot in de avond er doorheen te rammen. Er staan weer een paar leuke artikelen in te planning!

Dinsdag
Vanochtend moest ik even naar Odijk voor mijn halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Die combineer ik altijd met een rondje hardlopen. Er stond een ijzig koude, harde wind, die ik op de heenweg tegen had. De terugweg gelukkig in de rug. Met een fris bekkie en een frisse kop kon ik de rest van de dag lekker een slag slaan in mijn werk.

Woensdag
Na een lekker productief dagje knalde ik eindelijk mijn gemiste squattraining van zaterdag er uit. Kanonnen, dat was even zwaarder dan gedacht!
’s Avond hadden we een mooie invulling van onze lesavond. We gingen langs bij Prorail Incidentenbestrijding, waar we alle ins en outs over treinongevallen te horen kregen en maakten we kennis met het materieel, zoals de speciale  Unimog, die treinen kan verslepen.

Donderdag
Vandeweek schreef ik een artikel voor de wandelbond met wandelroutes over en langs vliegvelden. Dat bracht me op het idee om weer eens naar vliegbasis Soesterberg te gaan. Helemaal omdat de startbaan vanaf 15 maart dicht is vanwege het broedseizoen. Ik had een leuke route gevonden online. Met een stralend zonnetje en een flink hoge temperatuur was het zweten geblazen.

Vrijdag
Heavy shit! Vandaag de laatste training van deze cycle en dat betekent maar een paar sets per deadliftioefening, maar wel met sicke gewichten. Vervolgens een lekkere upperbody sessie, waarbij Huub meedeed.
Thuisgekomen kwam ik niet aan lunchen toe. Terwijl de oven stond voor te verwarmen ging mijn pieper, bermbrand! Als een malle naar de kazerne en op de eerste wagen mee! Bij een bedrijf was een berm in brand gevlogen, waarbij ook de aangelegen pallets begonnen te fikken. De brand was snel onder controle en ik kroop nog even op de pallets met stenen en kon vanaf hier nog wat bluswerk verrichten. Leuke inzet!

Zaterdag
Vandaag een drukke dag voor de boeg, maar eentje waar ik heeeel veel zin in heb! Allereerst de training bij Huub, waar we lekker gesquat hebben en vervolgens een potje touwtrekken hebben gedaan.

Vervolgens door naar Boulderhal Bruut om met Ankie een middag pizza te eten, te boulderen en te ouwehoeren. Vooral dat laatste ging ons goed af. In de hal is een heel nieuw gedeelte geopend, waardoor het twee keer zo groot is geworden, fantastisch!

Totaal loop kilometers deze week: 41 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 340 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km
Aantal loopkilometers februari: 143 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!