Training

Sports diary #12 2024

LENTE! Officieel laten we de winter achter ons en dat werd deze week bezegeld met een paar mooie dagen en bijzondere ontmoeten met mens en dier.

Zondag
Na de enorm enerverende zaterdagavond dacht ik vandaag wel even een iets betere dag te hebben. In Nieuwegein vond de bergsportdag plaats voor het eerst weer sinds vier jaar. En volgens mij had de organisatie niet gedacht dat het zo veel mensen zou trekken. De tickets waren op voorhand uitverkocht en ik vraag me serieus af of de gekozen locatie wel de meest handige is… De routing op de beursvloer was ronduit slecht, de workshops die ik wilde volgen waren overvol (zó vol dat ik de ruimte niet eens in kon komen) en ondanks de goede sfeer, was ik er al heel snel helemaal klaar mee. Ik had de benodigde info van de stands die ik wilde bezoeken en had nog even een heel leuk gesprek met Jantiene die ik al veel te lang niet had gesproken. En zo had ik ineens de hele middag vrij…

Maandag
Poe de maand is al weer half voorbij en zo tikken de laatste weken bij mijn huidige werkgever ook weg. Er moeten nog even een paar print artikelen getikt worden deze weken, naast de reguliere werkzaamheden. Ik heb het nog best wel even druk! Maar met dit mooie weer kon ik het niet laten om de middag even de benen te strekken. En WAUW!!! Dit is een loopje die ik niet snel zal vergeten! Want naast heel veel reeën zag ik een ringslang en een ijsvogel! En de magnolia’s bloeien overal zo mooi!

Dinsdag
Jeetje, de één na laatste dag op kantoor! En het was erg rustig, dus ik kon lekker doorwerken vandaag. Aan het einde van de dag was ik wel helemaal op. Stiekem was ik dan ook blij dat we vanavond geen oefenavond hadden… Ik ben al een week niet helemaal fit. Moe, nog verkouden, gekke pijntjes hier en daar. Volgens mij heb ik een dikke dip van de marathon. Daar had ik wel rekening mee gehouden maar dan in de eerste twee weken na de marathon en niet in week 3 en 4…

Woensdag
Het is officieel LENTE!! En ook het weer liet zich vandaag van de beste kant zien. Aangezien ik aan het einde van de dag nog een interview heb, dat ik vanavond uit wil werken, vond ik dat ik vanmiddag vrij af mocht nemen. Dus de loopschoenen gingen aan voor een rondje naar het Henschotermeer, waar ik weer een ronde lekker op de blote voeten door het zand en het water plonsde.

Donderdag
Weekend! Maar wel net even iets anders. Per 1 mei treedt ik in dienst van KWBN en vandaag mocht ik al voor ze op pad. Natuurhuisje opende namelijk vandaag drie praatpaadjes in Lage Vuursche.
Na de introductie gingen we zelf op pad. Met mijn wandelgenootjes Nicola van Wild Way en Claudia, koos ik voor de 10 kilometer: de vriendenwandeling. Onderweg kom je vragen tegen, die een dieper gesprek uitlokken. Zo leerde ik deze twee leuke vrouwen kennen en hadden we echt mooie gesprekken onderweg! Een superleuk initiatief om eens wat meer offline te gaan en meer de verbinding met anderen te zoeken!

Vrijdag
Het leek wel een eeuwigheid geleden, maar vandaag ging ik weer naar Huub. Twee weken terug was hij ziek en ik was vorige week absoluut niet fit. En nog steeds niet echt in mijn hummetje. Dus het was tijd om weer eens te checken op disfuncties… En die waren er genoeg! Dat was dus even een flinke reset vandaag, waarna ik samen met het trainingsgroepje na mij nog upper body kon trainen.
Nog een foto van gisteren, omdat Claudia zulke fantastische foto’s heeft gemaakt!

Zaterdag
Verdorie, het was de afgelopen dagen al aan het broeden, maar vanochtend werd ik wakker met flinke hoofdpijn. Of het komt omdat ik niet helemaal fit ben of door de behandeling van gisteren… geen idee… Maar goed, geen training vandaag en doorslapen om vervolgens in de middag een bezoekje te brengen aan het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn. De magnolia’s staan volop in bloei en het ondanks de hagelbuitjes was het een fijne wandeling.

Totaal loopkilometers deze week:  24 km
Jaartotaal loopkilometers 2024: 362 km

Aantal kilometers januari: 154 km
Aantal kilometers februari: 156 km

Foto’s Praatpaadjes door Claudia Liberova.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!