Training

Sports diary #13 2019

Vliegles, chloordampen, een fantastische duurloop en een close encounter met een monster. Het was me een weekje wel. Ik deed niet te gek, want zondag staat er nog iets in de planning…

Zondag
Bouldertime it is! Ik had Susanne al veel te lang niet gesproken, dus was meteen leuk om weer heel veel bij te kletsen. Langzaam maar zeker komt er weer een beetje techniek terug. En mijn lef ook! Vluchtelementen vermijd ik het liefst, maar zo laag bij de grond durfde ik wel.

Woensdag
Zo, even een paar dagen overslaan, want niemand zit te wachten op hoe ik twee dagen op m’n kont heb gezeten op kantoor.
Vandaag stond er weer een duurloop op het programma. Geen idee van hoe lang, dat zou ik onderweg wel zien. Voelt het goed, dan loop ik door tot ik een ons weeg en voelt het minder goed dan ben ik ook zo weer thuis. Lusjes kunnen makkelijk aan elkaar geknoopt worden. En zo slingerde ik lekker bij mij door de omgeving, genoot me de oren van m’n kop en kwam met een dikke lach op het gezicht weer terug.

Vrijdag
Ik was al hartstikke vroeg op. Iets met het plafond van de badkamer in de antischimmelmeuk zetten. Ten aanval in overall, stofbril en stofkap over de mond en keukenhandschoenen ging ik met de zooi aan de slag. Er prikte iets aan mijn arm, maar ik had er geen erg in dat die meuk via mijn mouw mijn overal aan het indruppen was. Totdat ik klaar was en de overall uittrok… Had die troep toch echt mijn huid flink geïrriteerd. Ik kon meteen door onder de douche.
Vervolgens op naar Breda om te trainen. Squat, squat, squat na eerst een ontspannen 5 km gelopen te hebben. Dacht ik 80 kilo geladen te hebben, kwam ik er na 3 sets achter dat het maar 75 was! Op mijn ‘overnieeeeuw’ zei Huub iets te enthusiast ok. Kon ik mijn sets dus helemaal opnieuw doen. Toch voelde ik me retesterk.
Ondertussen snuffelde er een monster om me heen. Gogo mocht uit de auto en moet je normaal niet in de ogen kijken, maar zo waar: voor een snoepje doet ie alles en kun je hem zelfs aaien!

Voor de laatste stoofpot van it jaar reed ik vervolgens door naar Brouwerij de Molen in Bodegraven voor een mooi bier in de stoof. En als je daar dan toch bent kun je maar beter even lunchen op het terras in het zonnetje

Zaterdag
De deadlifts deed ik ietsje lichter dan anders. Er staat namelijk nog iets op het programma dit weekend: de Zandvoort Circuit Run. De halve marathon wel te verstaan. Nu is zondags meestal mijn rustdag, omdat de krachttrainingen er altijd wel inhakken.

’s Avonds keek ik voor de zoveelste keer de film Free Solo. Dit keer bij mijn ouders. Vooral mijn moeder is groot fan van grote hoogtes. Not!

Totaal loop kilometers deze week: 20 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 242 km

Totaal januari: 79 km
Totaal februari: 96 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!